3x Leuke workshops voor kinderen

6 juni 2023

Ben je klaar om je innerlijke ritmische genie los te laten en een onvergetelijk muzikaal avontuur te beleven? We hebben goed nieuws voor jou! Hier zijn drie geweldige workshops die je absoluut niet wilt missen. Of je nu van djembe, Braziliaanse percussie of body percussie houdt, er is voor elk wat wils. Het leuke is dat deze workshops geschikt zijn voor het hele gezin. En wie weet wordt jouw zoon wel een muzikaal talent. Lees verder voor meer informatie over deze workshops!

Djembe workshop

Heb je ook zin om op de beat te trommelen? Kies dan eens voor een djembe workshop op locatie. In deze workshop leer je de basisprincipes en hoe je dit traditionele West-Afrikaanse instrument kunt bespelen. Wanneer je de basis onder de knie hebt, zullen je handen automatisch meegaan op het ritme. Je kinderen zullen dit helemaal fantastisch vinden. Tijdens de workshop zal een ervaren instructeur jullie verschillende ritmes en technieken leren. Het leuke is dat je echt snel vooruitgang kan boeken, en dat is natuurlijk motiverend. Tevens kan het spelen van een instrument je concentratie en coördinatie verbeteren. Ideaal, toch?

Braziliaanse percussie workshop

Hou je van samba en de vrolijke ritmes van Braziliaanse muziek? Dan is de Braziliaanse percussie workshop een goed idee. Tijdens deze workshop zul je leren spelen op instrumenten zoals de surdo, tamborim en agogô. Een ervaren percussionist zal je de juiste technieken aanleren en je begeleiden om samen te spelen met anderen. Het gevoel dat je krijgt wanneer je samen met je kinderen in hetzelfde ritme speelt is echt onbeschrijfelijk.

Body percussie workshop

Heb je ooit gedacht dat je je eigen lichaam als instrument kunt gebruiken? Nou, dat kan met de body percussie Workshop! In deze workshop zul je erachter komen hoe je verschillende geluiden en ritmes kunt creëren met je handen, voeten en stem. Een ervaren body percussionist zal je leren hoe je klappen, klakken en stampen kunt combineren om je eigen beat te maken. Het is verbazingwekkend hoeveel geluid je kunt produceren met alleen je lichaam! Tijdens de workshop zul je ook de kans krijgen om samen te werken met andere deelnemers om een gezamenlijk ritme te creëren. Daarom is deze workshop ook geschikt om met het hele gezin of zelfs met de hele familie te doen. Op deze manier verbeter je niet alleen je luistervaardigheid, maar ook hoe je kunt samenwerken met anderen. Bovendien is het ook nog eens ontzettend leuk en energiek. Vooral kinderen zullen het fantastisch vinden. De bovenstaande workshops zijn dus niet alleen leuk, maar ook erg leerzaam. Kinderen zullen verschillende vaardigheden leren die ze later in hun leven kunnen gebruiken.

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

etl-san-antonio

Win 4 kaartjes voor de MONSTER JAM 2024!

Ja je leest het goed, wij geven nog eens 4 kaartjes weg! Kun je gezellig met je vader, moeder, opa,...
image-2

De enige echte Marvel Monster Jam Trucks maken hun opwachting tijdens Monster Jam® 2024!

Monster Jam® keert, na twee eerdere uitverkochte events, ook in 2024 terug naar Nederland. ’s Werelds grootste, onverwachte en onvergetelijke...
kinderfeest-uitjes-thuis-jongens-jongensfeest

Tijd voor een feestje! –> Kinderfeest inspiratie

Vaak is dit voor je kind toch wel het hoogtepunt van jarig zijn.. Kinderfeest! Lang wordt er naar uitgekeken en...