Ad SquareAd Square


De bloggers van Boyslabel

Het online magazine wordt gemaakt voor en door moeders. Met iedere dag een flinke dosis herkenbare mamablogs. Dagelijks bloggen diverse jongensmama’s over hun belevenissen met hun zoons. Zij delen graag hun leukste en zeker ook minder leuke ervaringen met ons. Alles omtrent opvoeding, levenswijze, herinneringen, dagelijkse belevenissen, emoties en veel meer. Door deze blogs krijgen wij een kijkje in hun leven. Je leest ze met plezier, met een lach of ook wel eens een traan. Meestal is het een feest van herkenning. Vind je ze ook leuk? Laat het ons en iedereen weten.

Redactie Boyslabel

Colinda Boyslabel Girlslabel Babylabel
Colinda, oprichter/eigenaar van Boyslabel.com, Girlslabel.com en Babylabel.com heeft een grote passie voor al het moois wat er online te vinden is en wil dat graag delen met jullie.  Altijd druk met bedenken én uitvoeren van nieuwe concepten en creaties. Moeder van 3 boeven Thijs (2002), Sebas (2005) en Boris (2009) shoppen ❤ fashion ❤ magazines ❤ interieur ❤ pinterest ❤ citytrips

 


Karen, deze 30-jarige moeder is dol op verse bloemen, schoenen in alle kleuren en soorten, chocola en uiteraard op dochter Lore van 2 jaar én vriend Roy. Op carrièregebied zit ik bij Boyslabel, Girlslabel en Babylabel helemaal op mijn plek als Contentmanager. De liefde voor online content is groot, waardoor ik veel websites, Instagram en Facebook doorspit op zoek naar iets leuks. Daarnaast heb ik veel contact met alle bloggers voor Boyslabel, Girlslabel en Babylabel. Mijn lijfspreuk: add a little confetti each day 🎉

Bloggers Boyslabel


Bonjour, mijn naam is Anne Zondag. Ik ben een drukke mama met drie kinderen. Altijd bezig en altijd wel iets aan het bedenken. Ik hou van knutselen, fotograferen en lekker koken. Bij Boyslabel ga ik jullie voorzien van de nodige toffe boys updates. De leukste adresjes en stoere kleding ga je hier ontdekken: lees alle berichten van kidsfashion blogger Anne

 

Tamara en Silas BL
Tamara,  trotse moeder van Silas (2014). Als freelance styliste heb ik een enorme passie voor mode, design & interieur en alles wat met de “little ones” te maken heeft. En deel graag mijn kennis met jullie op Boyslabel. Verder houd ik ervan om leuke dingen met mijn gezin te ondernemen.

 


Mi-choe (36), moeder van Robyn (2012) en Sef (2014) en getrouwd met Remano. Naast mijn werk als Content Marketeer houd ik me graag bezig met kindermode. Met 2 mooie modellenkids is er geen ontkomen aan. Ik koop vaker iets voor hen dan voor mezelf en probeer graag leuke combinaties uit. Ons gezin is ondernemend en heel sportief. Als nuchtere, Brabantse Randstad’ers zijn we vooral heel gelukkig met de kleine dingen des levens. Eindelijk maak ik nu tijd vrij om te schrijven, iets dat ik altijd al leuk vond, maar nooit echt heb aangepakt. Kortom, Girlslabel en Boyslabel passen helemaal in mijn straatje. Lees mijn laatste fashionblog!

 

blogger boyslabel
Mijn naam is Sylvia, moeder van Timo (2007) en Sebas (2010). Samen met mijn man hebben we een bloembollen akkerbouwbedrijf. Het motto hier… een dag niet vies geworden is een dag niet geleefd! En de boys doen daar heel graag aan mee! Voetballen, buiten spelen, hutten bouwen het kan allemaal hier! Lees mijn blogs hier.

 


Patricia, 42 jaar,  moeder van zoon Thiemo (2004) en dochter Mikki (2008). Door het werk van mijn man hebben wij een aantal jaar in de USA gewoond en in mijn hart heb ik een stukje mee terug genomen van dat indrukwekkende land. Het motto ‘Shop till you drop’ en vooral 24/7 heb ik daar naar hartenlust kunnen uitvoeren. Ik heb een voorliefde voor kindermode en schoenen, de USA, interieur, Texel, hockey & natuurlijk mijn gezin. Never a dull moment en dat wil ik heel graag hier met jullie delen.

 


Esther, moeder van Sarah (2009) en Samuel (2010). In 2008 heb ik mijn leven en carrière in Amsterdam opgezegd om bij mijn grote liefde op de boerderij in Frankrijk te gaan wonen. Naast het moeder-zijn, draai ik inmiddels mee op de boerderij. Ik ben druk in de (moes)tuin, ontvang in de zomer vakantiegasten om ze te laten genieten van het heerlijke Franse buitenleven, verander elke maand ons interieur en probeer met onze vereniging kunst en cultuur in het dagelijks leven hier te bevorderen. Verder spreek ik vloeiend Frans en doe ik veel op school, dus ik geloof dat ik mij redelijk aan het Franse leven heb aangepast. Maar ik sta vaak vol verbazing te kijken, zowel naar het leven van alle dag hier als in Nederland en vind het heerlijk daarover te schrijven.

 


Wiljo
(41), alleenstaande en trotse moeder van mijn koningskoppel Sverre (2011) en Veerle (2014). Ik werk voor het Nederlandse  beenmodemerk Bonnie Doon en ben altijd druk met werken, de kinderen, het huishouden en 100 andere dingen. Tussendoor stap ik graag op een paard en verder dol op Facebook en Instagram. Ik ga jullie een kijkje in mijn overvolle hoofd laten nemen en laten zien waar een busy single mom allemaal tegenaan loopt. Lees hier mijn mamablogs voor Boyslabel.

 


Maryke
, moeder van Ravi (’11) en Bodhi (’14). Ik woon met mijn drie mannen in een jaren 30 woning in Enschede. Van jongs af aan ben ik al creatief bezig. Ik hou van tekenen, naaien, haken, ontwerpen, wandelen, reizen, nagellak, het stylen van ruimtes en van schrijven. Ik werk drie dagen als projectmanager bij een marketingbureau en geloof met heel mijn hart in contentmarketing en storytelling. Het bloggen sluit hier perfect bij aan en is voor mij een uitlaatklep. Ik schrijf over alles wat mij bezighoudt en blijf altijd dicht bij mijzelf. Hiernaast maak ik, onder de naam LoveBirds, handgemaakte producten en ontwerp ik unieke trouw-, feest- en geboortekaartjes.
Ik hoop jullie met mijn blogs te kunnen inspireren.

 


Mijn naam is Saskia (a.k.a. Sas). Ik ben 32 en moeder van Niels (2010), Lieke (2012) en Emma (2016) en woon samen met mijn man Alex. Ik ben docente economie en recht op het MBO en heb daarmee de allerleukste baan van de hele wereld. Daarnaast begin ik binnenkort met een (vervolg) opleiding aan de universiteit. Druk druk druk, maar alleen maar met leuke dingen! Ik ben eerlijk, nuchter en erg direct. Schrijven is mijn hobby en in het verleden heb ik dit veel gedaan, maar het blijft kriebelen. Vandaar dat ik dit nu weer ga oppakken en blogs ga schrijven. Lezen jullie met me mee?

 


Marcia (41), single mama van een ondernemende peuter jongen (geboren in 2014). Kom zelf uit een meiden gezin dus deze jongenswereld is nieuw voor mij. Ik vind het leuk om op zoek te gaan naar stoere en hippe outfits voor mijn zoontje. Ik combineer nieuwe en gebruikte kleding en run een kinderkleding ruilpunt. Verder fotografeer ik graag en breng ik heel wat uurtjes door achter de naaimachine om kleertjes en knuffels te maken. Ik neem jullie mee in mijn leven als single mom.

 


Hoi ik ben Hylke en ben cadeaumama van Leron (2010) en heb samen met mijn vriend een heerlijke ondeugende, maar lieve kleuter Sep (2013) en twee boefjes Tijn & Mees (2015). Alsof vier kinderen alleen al niet druk genoeg is hebben we in december een heerlijk klushuis gekocht die we in onze spaarzame vrije uurtjes om gaan toveren tot een heerlijk thuis. Er valt altijd wel iets te beleven in ons meestal gezellige (mannen)huishouding, lees het hier!

 


Hallo! Ik ben Yasmin, 36 jaar en trotse moeder van Xavi (2008) In mijn blog neem ik je mee in het leven van een single mom in Rotterdam! De ups en downs waar we tegenaan lopen en hoe het is om een zoontje met ADHD te hebben (en nee dat is echt niet alleen maar negatief). Kortom: welkom in ons soms hectische leven!

 


Linda (31), trotse moeder van ons mooie mannetje Boaz (2014) & getrouwd met André. Boaz had een moeilijke start waardoor ik ervoor gekozen heb om mijn baan in de hulpverlening op te zeggen. Inmiddels is onze kleine man weer een gezonde, ondeugende kleuter en deel ik graag mijn vele leuke (en soms ook minder leuke 😉) momenten met jullie! Ik verhuur themakoffers voor kinderfeestjes, ik vind het daarnaast erg leuk om op pad te gaan met mijn mannen en internet af te struinen naar DIY-ideeën, stoere jongenskleding, leuk speelgoed of mooie internetsites als Boyslabel. Je leest mijn schrijfsels hier!

 


Latoya, 29 jaar, getrouwd met Dennis en moeder van twee kleine boefjes Fedde (2013) en Ytse (2017). In het dagelijkse leven ben ik werkzaam als verzorgende IG in de ouderenzorg, wat soms een hele uitdaging is door de wisselende diensten en de drukke baan van mijn man.  In mijn vrije tijd probeer ik uiteraard zoveel mogelijk te genieten van onze twee kleine mannen en te bloggen!

 


Ik ben Kim (1973), een echte crea-bea, werkzaam als secretaresse, woonachtig in Rotterdam en alleenstaande moeder van Joris (2006). Joris is een bijzonder mannetje met een sterke eigen mening en groot respect voor normen en waarden. Hij heeft namelijk Asperger, een vorm van autisme. Dit klinkt misschien wel zwaar, maar dat is het zeker niet. Joris zijn eigen kijk op de wereld opent met enige regelmaat de ogen van veel mensen in zijn omgeving,  hij is namelijk goudeerlijk en zal zijn mening niet onder stoelen of banken stoppen. Gelukkig begint hij naarmate hij ouder wordt te begrijpen dat niet iedereen zijn mening waardeert. Met zijn aparte gevoel voor humor en bijzonder kijk op de wereld belanden we soms in grappige situaties, ik deel deze graag met jullie in mijn blog.

 

chantal
Chantal, moeder van Boaz en Rox, is eigenaar van studio zwartwit en ontwerpster van baby mijlpaalkaarten (studiozwartwit.nl/shop) waarmee je alle bijzondere momenten van je baby’s eerste levensjaar vast legt met deze zwart-wit kaarten! Maakt de mooiste inspiratie en trendcollages voor Boys,- & Girls- & Babylabel!

 

Anne-Floor
Anne-Floor, weet als moeder van 2 en een halve (nou oke, bijna driekwart) jongens, maar al te goed hoe leuk, maar soms ook moeilijk het is leuke spullen voor jongens te scoren. Als undercover echte meiden-meid kan zij nou zelfs stiekem staan te juichen als de gave Lego-Batman klok binnenkomt en mee staan te springen als er een nieuwe Cars film draait. Lees hier welke style zij voor haar jongens kiest in My Boys Favorite Style >>>

 

ster

Wij zoeken jou!

Maak jij ook  leuke, spannende, avontuurlijke, stoere, ondeugende, vet coole of ontroerende avonturen mee met jouw zoon(s)? En wil jij dit met ons en anderen delen? Leuk als jij ons team komt versterken. Voor meer informatie lees onze oproep Bloggers gezocht en welkom bij ons team!

BewarenBewaren

BewarenBewaren


Comments are closed.

Back to Top ↑