Het online magazine Boyslabel wordt gemaakt voor en door moeders. Met iedere dag een flinke dosis herkenbare mamablogs. Dagelijks bloggen diverse jongensmama’s over hun belevenissen met hun zoons. Onze bloggers delen graag hun leukste en zeker ook minder leuke ervaringen met ons. Alles omtrent opvoeding, levenswijze, herinneringen, dagelijkse belevenissen, emoties en veel meer. Door deze blogs krijgen wij een kijkje in hun leven. Je leest ze met plezier, met een lach of ook wel eens een traan. Meestal is het een feest van herkenning. Vind je ze ook leuk? Laat het ons en iedereen weten.

Redactie Boyslabel

Kim, ik ben sinds Juni 2022 de nieuwe eigenaar van blogsite Boyslabelblogsite Girlslabel en blogsite babylabel. Al vanaf 2017 ben ik zelf één van de bloggers bij Baby- en Girlslabel geweest en dit was dan ook een kans die ik niet voorbij kon laten gaan. Met veel passie en creativiteit ga ik deze sites voortzetten.

Ik ben Moeder van 3 meiden Fay, Jez en Vie die inmiddels allemaal op school zitten dus toevallig bleef er wat extra me-time over. Naast dit nieuwe avontuur heb ik een eigen kapsalon (aan huis) waar ik 24 uur per week op ander creatieve manier bezig ben. Zoals je ziet ben ik een bezig bijtje en is de hooi op mijn vork niet snel te veel…. Wil je meer van mij en mijn gezin zien, kan dan op @fay_jez_vie

Mijn naam is Erica, 32 jaar (1988). Sinds 2003 ben ik samen met Gert. Inmiddels zijn we getrouwd en trotse ouders van Daniël (januari 2018) en Noëlle (december 2020). We wonen in Elst. Een dorp heerlijk gelegen op de Utrechtse Heuvelrug. Sinds we kinderen hebben komen we eindelijk ook regelmatig in het bos dat praktisch in onze achtertuin zit.  In het dagelijks leven ben ik werkzaam in de online distributie van de hotelbranche.

In mijn vrije tijd geniet ik in de eerste plaats het meest van tijd doorbrengen met mijn gezin. Ik hou erg van koken en bakken en breng dan ook veel tijd door met het uitproberen van nieuwe recepten. Naast het koken en bakken is eten ook een grote hobby. Dus restaurants worden door ons met liefde uitgeprobeerd 🙂

Ik ben Wilma, getrouwd met Wouter en een echte jongensmama. Onze jongens zijn Kian van 13, Tobie van 11 (geboren als prematuur na een zwangerschap van 28 weken) en Brent is 6 jaar. Samen met onze hond wonen wij in het hoge noorden van Nederland.

Omdat onze jongens allemaal in een andere fase van hun leven zitten leek het mij erg leuk om daarover te gaan schrijven. Van de derde klas middelbare school tot groep 4 van de basisschool en allemaal hun eigen unieke persoontje. Vanwege mijn gezondheid en medische geschiedenis ben ik volledig afgekeurd en alle dagen thuis. Dit was ontzettend wennen, maakt je wereldje een stuk kleiner maar inmiddels weet ik niet meer beter en zie ik overal de positieve kanten in.

Op instagram deel ik veel interieurfoto’s, schrijf ik ook interieurblogs voor verschillende bedrijven en geef ik een kijkje in ons leven. Ik hou ontzettend van creatief bezig zijn, boeken lezen en leuke uitjes met mijn gezin.

Hi! Mijn naam is Rosanne, 34 jaar, getrouwd, trotse moeder van een stoere peuter en zwanger van ons tweede spruitje. Wat een rijkdom om straks twee wondertjes rond te hebben lopen!

Naast de liefde voor mijn gezin en mijn werk in de kinderopvang, kruip ik met regelmaat in mijn ‘holletje’ en ben ik graag creatief bezig. Als hoogsensitieve mama heb ik daar een grote behoefte aan en deze uit ik door het spelen van piano, tekenen en foto’s te maken over van alles wat er om mij heen gebeurd. Zo maak ik mijn hoofd leeg en laad mezelf weer op met nieuwe energie.

Bij Boyslabel en Babylabel ga ik jullie voorzien van leuke en herkenbare blogs ten aanzien van het moeder/ouderschap, opvoeding, speelgoed en nog veel meer interessante onderwerpen.

Ben je nieuwsgierig? Neem gerust een kijkje op één van mijn blogs of kijk op @bymamaroos

anne zondag, kidsfashion blogger, boyslabel blogger

Bonjour, mijn naam is Anne Zondag. Ik ben een drukke mama met drie kinderen. Altijd bezig en altijd wel iets aan het bedenken. Ik hou van knutselen, fotograferen en lekker koken. Bij Boyslabel ga ik jullie voorzien van de nodige toffe boys updates. De leukste adresjes en stoere kleding ga je hier ontdekken: lees alle berichten van kidsfashion blogger Anne

Wiljo (41), alleenstaande en trotse moeder van mijn koningskoppel Sverre (2011) en Veerle (2014). Ik werk voor het Nederlandse  beenmodemerk Bonnie Doon en ben altijd druk met werken, de kinderen, het huishouden en 100 andere dingen. Tussendoor stap ik graag op een paard en verder dol op Facebook en Instagram. Ik ga jullie een kijkje in mijn overvolle hoofd laten nemen en laten zien waar een busy single mom allemaal tegenaan loopt. Lees hier mijn mamablogs voor Boyslabel.

Ik ben Kim (1973), een echte crea-bea, werkzaam als secretaresse, woonachtig in Rotterdam en alleenstaande moeder van Joris (2006). Joris is een bijzonder mannetje met een sterke eigen mening en groot respect voor normen en waarden. Hij heeft namelijk Asperger, een vorm van autisme. Dit klinkt misschien wel zwaar, maar dat is het zeker niet. Joris zijn eigen kijk op de wereld opent met enige regelmaat de ogen van veel mensen in zijn omgeving,  hij is namelijk goudeerlijk en zal zijn mening niet onder stoelen of banken stoppen. Gelukkig begint hij naarmate hij ouder wordt te begrijpen dat niet iedereen zijn mening waardeert. Met zijn aparte gevoel voor humor en bijzonder kijk op de wereld belanden we soms in grappige situaties, ik deel deze graag met jullie hier.

Bloggers, instagram influencers… wij zoeken jou!

Maak jij ook  leuke, spannende, avontuurlijke, stoere, ondeugende, vet coole of ontroerende avonturen mee met jouw zoon(s)? En wil jij dit met ons en anderen delen? Leuk als jij ons team met bloggers voor Boyslabel komt versterken. Voor meer informatie lees onze oproep Bloggers gezocht en welkom bij ons team! Stuur een mailtje naar info@boyslabel.com en welkom bij ons team van mama bloggers!

Ben jij actief op Instagram en een echte Instagram Influencer? Dan kun jij je ook aansluiten bij ons team. Mail naar info@boyslabel.com. Welkom!

blog magazine, mamablog, mamabloggers gezocht, blog, boyslabel, jongensmama’s, jongensmoeders