Ieder jaar op 14 februari is het Valentijnsdag. Dat is rond die tijd altijd weer goed te merken in de winkels want de hartjes en knuffeltjes vliegen je dan om de oren en het ene item is nog schattiger en aandoenlijker dan het andere. Ga jij je geliefde verrassen met een (klein) cadeautje voor Valentijn? 

Cadeau inspo!


Wil jij mijn Valentijn zijn?


Liefde gaat door de maag…

Liefde gaat door de maag en het is pas echt liefde wanneer jij zelf iets gemaakt hebt. Met deze leuke taartjes, cakes, koekjes en chocolade verras jij je Valentijn.

Valentijnskoekjes bakken…
Valentijnstaart bakken…

Jamkoekjes

Deze dubbele jamkoekjes met hartjes zijn een echte blikvanger. Je maakt de koekjes heel gemakkelijk zelf. Na het bakken schep je op de koekjes zonder hart een beetje jam en druk je er een koekje met een hartje op. Bekijk HIER het recept..

Liefdes plaattaart

Maak in een handomdraai deze heerlijke aardbeienplaattaart; een mooie uitdaging voor beginnende bakkers. Een luchtige cakesoort, afgewerkt met verse aardbeien in hartvormige plakjes. Bekijk HIER het recept…


Will you be my Valentine?

Wat een leuk idee van Damon om van die cadeauzakjes te maken.. Wil jij weten wat er hij er allemaal in gedaan heeft en voor wie…. Lees dan snel deze leukeinspiratie blog!

Leuke cadeauzakjes voor je liefje… Inspo blog!


Lees ook:

Iedereen viert Valentijn op zijn of haar manier, of misschien juist helemaal niet. De een geeft graag zijn/haar partner iets cadeau of misschien wil je je vader, moeder of vriend(in) in het zonnetje zetten op Valentijnsdag.

Ik haat Valentijnsdag…
Valentijn zonder man gaat me prima af!
Wij vieren Valentijn met onze kinderen.
Een bijzonder cadeau voor je beste vriendin
Valentijn cadeau inspo voor mama
Wil jij mijn Valentijn zijn?


Valentijn knutsel inspo

Wil jij Valentijn verrassen met een zelf gemaakt cadeautje. Met deze leuke en makkelijke knutselwerkjes heb jij iets speciaals om te geven. Hier word vast en zeker iedereen blij van.