Sinterklaas, een tijd waar ieder kind in Nederland naar uitkijkt maar het is vaak wel een stressvolle periode voor ouders die (last minute) nog op cadeautjesjacht moeten. Wij delen hier de leukste Sinterklaas inspiratie van schoencadeautjes en budgettips tot surprise ideeën en heel veel meer.

Lieve Sinterklaas, Ik ben erg lief geweest dit jaar. Ik heb dit jaar toch echt wat minder snoepjes uit de trommel gepikt, mijn zusjes dit jaar niet gepest (ja, behalve die ene keer toen zij mij aan mijn haar trok) en mijn bordje eet ik ook altijd leeg (samen met de hond). Mag ik dan alsjeblieffffff die geweldig bestuurbare auto….

Dankjewel!

Cadeau inspo!!!

Toffe cadeaus voor jongens

Sinterklaas is een geweldige tijd. De spanning bij mijn jongens en het plezier van mooie cadeaus en hun favoriete speelgoed uitzoeken en verlanglijstjes maken. Ik niet kan wachten om de kopjes te zien bij het uitpakken van alle sinterklaascadeautjes. Leef jij je ook altijd helemaal uit in je rol als Sinterklaas en koop je gerust net een Sinterklaas cadeau te veel? En dat je dan op pakjesavond ziet dat je kids er zo van genieten? Heerlijke tijd toch?!

Bekijk hier toffe cadeaus voor jongens


Schoencadeautjes inspiratie..

Sinterklaas kapoentje, gooi wat in mijn schoentje.. Nog maar een paar dagen te gaan en dan is Sinterklaas weer in het land. En dan staan de jongens natuurlijk te trappelen om het ’s avonds hun schoentje te zetten. Dus is het goed om alvast te speuren naar leuke budgetvriendelijke schoencadeautjes! (Je kan ze maar beter in huis hebben). Kijk mee naar deze leuke schoencadeautjes als je nog wat inspiratie kunt gebruiken!


Knutseltips voor een surprise

Ben jij goed in het verzinnen en maken van een Sinterklaas surprise of maak jij je handen daar liever niet vuil aan? Met deze leukste surprise ideeën van Pinterest voor jongens heb je in no-time inspiratie genoeg. Nu de uitvoering nog 😉 En geloof me die hoeft echt niet altijd zo moeilijk te zijn. Hier zit vast en zeker iets bij wat ook jij kunt knutselen. Check het hier


Sint 2023Sint 2023

Dobbelspel!

Wil je een avond vol actie, opwinding en pret? Kies dan voor het Sinterklaas dobbelspel, dan heb je het perfecte spel voor zowel kinderen als volwassenen klaar gezet. Vergeet cadeautjes met jouw naam erop; je gaat de strijd aan met andere spelers om een cadeautje te veroveren. Het Sinterklaas dobbelspel is ondenkbaar zonder Sinterklaascadeautjes. Dobbelen is dé ultieme activiteit om van te genieten tijdens het Sinterklaasfeest! Bekijk hier de spelregels..


De leukste adventskalenders

Cadeautjes krijgen is altijd superleuk, maar hoe leuk is het als je een maand lang elke dag een cadeautje uit mag pakken. Juist…. dat is pas vet! Met deze leuke adventskalenders voor jongens maak jij jouw zoon iedere dag blij. Een perfect idee om cadeau te doen voor 5 december! Bekijk hier de leukste adventskalenders voor jongens.


Verkleden is een feestje!

Verkleden als je grootste idool, wie wil dat nou niet? Met deze leuke Sinterklaas en Pieten kleding zijn jouw dagen helemaal in stijl! Shop hier..


Print deze leuke aftelkalender helemaal gratis uit!


Direct naar deze pagina…

* Cadeau inspiratie voor jongens
* Schoencadeautjes
* Surprise inspiratie
* Meer Sinterklaas
* De leukste adventskalenders
* Het geheim van Sinterklaas
* Sinterklaas inspiratie voor meisjes