5 leuke binnen uitjes!

4 augustus 2023

Poh het weer is echt om te janken in deze zomer vakantie! Het lijkt serieus wel herfst. Waar we normaal massaal richting de stranden en de buitenzwembaden gaan of een pretpark of speeltuin bezoeken, duiken we nu het liefst ergens een binnenspeeltuin in. 5 leuke binnen uitjes die je kunt doen tijdens deze regenachtige dagen.

Bioscoopje pakken

Heb je geen zin in een hoop gekrijs en gebral neem dan rustig een bioscoopje. Wat drinken en popcorn erbij en je bent zo anderhalf uur zoet. Fijn om al in de ochtend een filmpje te pakken of net na de middag.

Actief jumpen

Hebben ze het echt even nodig om wat energie kwijt te raken dan is een uurtje (of twee) jumpen een goede activiteit. De kids kunnen zich volledig uitleven op de trampolines en luchtkussens. En zelf geniet je even van een heerlijk kopje koffie. Of neem de laptop mee en werk vanuit daar. Win Win!

Een dagje zwemmen…

Een dagje zwemmen is altijd leuk. In Nederland zijn genoeg mooie zwembaden te vinden waar je binnen kunt zwemmen. Dus een fijn uitje wanneer er een dagje regen op de planning staat.

Ook kun je bij veel parken en campings terecht om te zwemmen. Zo zijn er diverse Centerparcs, Landal en Roompot parken waar je een dagkaart kunt kopen om te gaan zwemmen. Campings als Ter Spegelt, Marveld en De Leistert zijn ook leuk om dagje naar toe te gaan.

Ook leuk! Bezoek Legoland Discovery Centre in Scheveningen

Binnenspeeltuin

In Nederland zijn diverse binnenspeeltuinen of parken te vinden waar je je uren kunt vermaken. Glijden, ballenbakken, kleine attracties, kortom genoeg te beleven.

Bezoek een leuk museum

Een dagje naar het museum is altijd een leuk uitje. Vooral wanneer er ook van alles te doen is voor de kinderen. Hieronder een lijstje welke zeker de moeite waard zijn om te bezoeken met kids.

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

image-1-2

VROOMMMM wij gaan naar de Monster Jam!

In Mei is het weer zo ver… De Monster Jam is terug en het word nog gaver dan de vorige...
etl-san-antonio

Win 4 kaartjes voor de MONSTER JAM 2024!

Ja je leest het goed, wij geven nog eens 4 kaartjes weg! Kun je gezellig met je vader, moeder, opa,...
image-2

De enige echte Marvel Monster Jam Trucks maken hun opwachting tijdens Monster Jam® 2024!

Monster Jam® keert, na twee eerdere uitverkochte events, ook in 2024 terug naar Nederland. ’s Werelds grootste, onverwachte en onvergetelijke...