boyslabel, girlslabel, babylabel, kidslabel, jonge gezinnen, ouders voor ouders, blog, mamablogger, kinderen, kinderkleding, ontwikkeling kind, gezin, familie, opvoeding, mamablogs, jonge gezinnen marketing, marketing doelgroep ouders, mama campagne, marketing campagne gericht op ouders, content marketing, blog marketinghippe kinderkleding, meisjesmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, schoolgaande kinderen, family, samengestelde gezinnen, moeders, kind, kind 4 jaar, kind 5 jaar, kind 6 jaar, kind 7 jaar, kind 8 jaar, kind 9 jaar, kind 10 jaar


Review speelgoed FireTek Bow, jongensspeelgoed, zing air, review firetek bow boyslabel, zing air Bow, FireTek bow, zing air, speelgoed, review FireTek Bow Boyslabel

Published on mei 22nd, 2016 | by Colinda

0

ZING AIR BOW FireTek Bow getest door Sebas

Sebas is de juiste persoon om de nieuwe FireTek Bow te testen. Hij is gek van al het speelgoed wat te maken heeft met schieten. Dit seizoen brengt het merk Zing Air onder de naam Air Storm de meest toffe en vernieuwende pijl en bogen uit, waarmee je niet alleen metersver kunt schieten. De pijlen geven ook nog eens licht, uniek voor dit stoere speelgoed! De lichtgevende pijlen van de FireTek Rocketz kun je maar liefst 75 meter ver schieten en lichten de hemel op, net zoals de fluitende pijlen van de Zing Air Bow, die je maar liefst 44 meter ver kunt schieten. Sebas zijn interesse was meteen gewekt en wilde heel graag kijken of deze pijlen wel zo ver komen als dat ze beloven.

Zing Air Bow

Doordat deze pijlen zo ver schieten heb je wel behoorlijk de ruimte nodig. En waar kun je dat beter testen dan op het strand. Lekker de ruimte en niemand die in de weg loopt (behalve je kleine broertje dan ;-)). Bekijk het filmpje maar!

FireTek Bow

In het FireTek Bow pakket zit een boog met 3 bijbehorende foampijlen welke licht geven. De boog voelt licht aan, is niet zwaar om te dragen. Je kunt het elastiek van de boog goed naar achteren trekken om de boog te spannen. Plaats een pijl en schieten maar! “Wauw, wat gaat dat ver! Ze maken geluid” Het is een ware sensatie om deze razendsnelle pijlen af te vuren. Ze schieten als raketten door de lucht en het fijne is is dat ze dan ook een fluitend geluid maken. Een soort waarschuwing dat ze eraan komen. Hier is goed over na gedacht door de ontwerpers. In het donker is het helemaal feest om deze boog te testen. De boog en de pijlen zijn dan verlicht en dat geeft een extra cool effect.

Jongens speelgoed

Uiteraard hebben we getest of de pijlen de 45 meter wel halen. Op het strand hebben we een streep getrokken en 45 meter verder ook. Wanneer je met wind tegen schiet halen ze het net, maar met de wind mee gaan ze er ver over (tot zelfs wel 55 meter). Ook scheelt het wanneer een ouder kind de pijl en boog hanteert. Met meer kracht behaal je meer spanning op de boog en kun je verder schieten. Onze conclusie is dat dit een super coole boog is met razendsnelle pijlen. De 45 meter haalt hij zeker en deze FireTek Bow is een musthave voor jongens die houden van dit soort speelgoed.

Bekijk en shop hier de Air Storm FireTek Bow >>>

 FireTek Bow, jongensspeelgoed, zing air, review firetek bow boyslabel, zing air Bow

ZING AIR BOW – jongensspeelgoed

Bekijk hier ook meer jongensspeelgoed >>

Cadeau tips voor jongen 2 jaar >>

Tags: , , , , , , , , , , ,...

Comments are closed.

Back to Top ↑