boyslabel, girlslabel, babylabel, kidslabel, jonge gezinnen, ouders voor ouders, blog, mamablogger, kinderen, kinderkleding, ontwikkeling kind, gezin, familie, opvoeding, mamablogs, jonge gezinnen marketing, marketing doelgroep ouders, mama campagne, marketing campagne gericht op ouders, content marketing, blog marketinghippe kinderkleding, meisjesmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, schoolgaande kinderen, family, samengestelde gezinnen, moeders, kind, kind 4 jaar, kind 5 jaar, kind 6 jaar, kind 7 jaar, kind 8 jaar, kind 9 jaar, kind 10 jaar


Uittips

Published on juli 30th, 2014 | by Colinda

0

Airborne museum komt tot leven!

Het Airborne Museum is hét museum over de Slag om Arnhem van september 1944, gehuisvest in de imposante 19e eeuwse Villa Hartenstein (het voormalig hoofdkwartier van de Britten tijdens de slag) en biedt 1700 m2 historie en beleving.
In de geheel vernieuwde presentatie komen verhalen tot leven van zowel de Britse, Poolse en Duitse militairen, als die van de burgers die doodsangst doorstonden. Het museum toont een grote collectie authentieke wapens, documenten, films en foto’s.
In de met prijzen bekroonde Airborne Experience (900 m2) waan je je letterlijk midden in de strijd. In deze ondergrondse ruimte ervaar je op indringende wijze het verloop van de Slag om Arnhem.

airborne museum

Voor kinderen is ook veel te beleven in het Airborne Museum. Zij kunnen een spannende speurtocht maken en het verhaal van een leeftijdgenoot uit die tijd beleven. Wat maakte hij allemaal mee en hoe zag zijn leven er toen uit? En beleef een klein beetje de spanning van toen in het Airborne Experience onderin het imposante gebouw. Hier vliegen de kogels je om de oren (natuurlijk niet echt!) , is een vliegtuig gestrand, staan verschillende tanks en jeeps en loop je door diverse loopgraven een heel parcours door de Tweede Wereld Oorlog. Een heel indrukwekkend museum voor klein en groot en een mooi praatstuk om het nog eens over de oorlog te hebben met de kinderen. Een absolute aanrader voor ouders en kinderen!

 

airborne museum, oorlogsmuseum

 

 

Tags: , , , , , , , , ,...

Comments are closed.

Back to Top ↑