boyslabel, girlslabel, babylabel, kidslabel, jonge gezinnen, ouders voor ouders, blog, mamablogger, kinderen, kinderkleding, ontwikkeling kind, gezin, familie, opvoeding, mamablogs, jonge gezinnen marketing, marketing doelgroep ouders, mama campagne, marketing campagne gericht op ouders, content marketing, blog marketinghippe kinderkleding, meisjesmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, schoolgaande kinderen, family, samengestelde gezinnen, moeders, kind, kind 4 jaar, kind 5 jaar, kind 6 jaar, kind 7 jaar, kind 8 jaar, kind 9 jaar, kind 10 jaar


Blogs alleenstaande moeder zijn

Published on april 20th, 2019 | by Yasmin

0

Alleenstaande moeder zijn: geen bewuste keuze

Alleenstaande moeder zijn is voor mij geen bewuste keuze geweest, de relatie tussen Xavi z’n vader en mij was een zeer heftige op alle vlakken.

Alleenstaande moeder zijn …

Na ruim 10 jaar zijn we uit elkaar gegaan en niet op de makkelijkste manier. Was het mijn keus? Nee, want ik wilde graag het huisje, boompje, beestje-idee. En als je zolang samen bent en een fantastisch kind hebt vecht je door tot je eigenlijk te ver bent gegaan en je relatie al ver over de houdbaarheidsdatum is… Waarom? Om vast te houden aan iets wat misschien ooit, heel in het begin wel leuk was? Doe je het voor je kind, omdat je niet wil falen en hem het oh zo fijne gezinsleven wil geven?

Lees meer blogs van jongensmoeders >>

Mama alleen

Alleenstaande moeder zijn is het erg? Eerlijk gezegd ik weet het niet. Ik zie dingen nu heel anders dan toen. Liefde maakt echt blind. Waren mijn ex en ik maar eerder uit elkaar gegaan, dit was zoveel beter geweest voor Xavi en ook voor mij. Geen enkel kind wil zijn moeder verdrietig zien en tussen ruzies in zitten. Eigenlijk was het rekken van deze relatie heel egoïstisch van mij, want het ging ten koste van Xavi en uiteraard mijzelf. Ik was mezelf compleet kwijtgeraakt door deze relatie en de tijd erna is alles behalve makkelijk geweest. 

Vroeger…

Geen enkele relatie is perfect en soms denk ik terug aan mijn 1e grote liefde toen alles nog ongecompliceerd was… ik leerde hem kennen via een wederzijdse vriend en we zoende voor het eerst in Alcazar op mijn examenfeest. Wat was ik verliefd… jaren later kwamen we elkaar weer tegen in de Baja Beach club en ik kan jullie zeggen het was toen (en overigens nu ook nog steeds) een stuk! Hij heeft een speciaal plekje in mijn hart, hij is tenslotte mijn 1e grote liefde!

Daarna zijn er nog 2 of 3 relaties geweest voor ik Xavi z’n vader leerde kennen. En ik dus totaal onverwachts moeder werd van een super leuk mannetje! Kortom ik ben geen relatiehopper, ik zit niet op Tinder of loop sjansend in de Albert Heijn. Ik ben een happy single mom.

En toen was daar ineens die ene leuke man, die ene leuke man waar ik vlinders van kreeg. Die m’n hoofd op hol bracht, maar waar ik onwijs onzeker van werd. Want ik blijf toch een vrouw. Een vrouw die elke keer weer opstaat en verder gaat omdat ze voor haar zoon hemel en aarde zal bewegen ten koste van alles! Misschien moet ik realistisch zijn op dat gebied en ben ik gewoon die alleenstaande moeder die het prima voor elkaar heeft…

Credits voor de foto naar: Sarinahfotografie in Rotterdam

BewarenBewaren

BewarenBewaren...

Comments are closed.

Back to Top ↑