boyslabel, girlslabel, babylabel, kidslabel, jonge gezinnen, ouders voor ouders, blog, mamablogger, kinderen, kinderkleding, ontwikkeling kind, gezin, familie, opvoeding, mamablogs, jonge gezinnen marketing, marketing doelgroep ouders, mama campagne, marketing campagne gericht op ouders, content marketing, blog marketinghippe kinderkleding, meisjesmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, schoolgaande kinderen, family, samengestelde gezinnen, moeders, kind, kind 4 jaar, kind 5 jaar, kind 6 jaar, kind 7 jaar, kind 8 jaar, kind 9 jaar, kind 10 jaar


Uittips anders abstract, familie tentoonstelling, uittip leuk voor kinderen

Published on mei 21st, 2015 | by de redactie

0

Anders abstract

Anders Abstract is de titel van de tentoonstelling voor jong en oud, die vanaf 31 mei te zien is in het Mondriaanhuis. Voor het eerst presenteert het Amersfoortse museum een familietentoonstelling waarin kinderen, maar ook volwassenen kunnen ervaren dat er aan abstracte kunst veel te beleven valt.

Anders Abstract

De ondertitel van de tentoonstelling is Kijken met je handen en voelen met je oren. De expositie, met kunstwerken die diverse zintuigen aanspreken, nodigt namelijk uit om vrij te associëren en kunst op verschillende manieren te ervaren.

Familie tentoonstelling: Kijken met je handen en voelen met je oren

Anders Abstract toont het werk van hedendaagse kunstenaars die met hun werk verschillende zintuigen aanspreken. Er is werk van o.a. Robbie Cornelissen, Sarah van Sonsbeeck, Femke Schaap, Peter de Cupere, en Sally Pittman. Kom je ook kunst kijken, ruiken, proeven, horen en voelen in het Mondriaanhuis?

anders abstract1

Zoekboek, workshops en kinderfeestjes

Bij Anders Abstract organiseert het Mondriaanhuis heel veel leuke en leerzame activiteiten. Er is een zoekboek ontwikkeld met interessante weetjes, opdrachten en vragen over de kunst in de tentoonstelling. In de weekenden en in de zomervakantie zijn er diverse creatieve kinderworkshops en activiteiten gepland. Het is ook mogelijk om een workshop op maat te reserveren op een door jou gewenst dag, bijvoorbeeld als kinderfeestje .

Kijk hier voor meer informatie.

Tags: , , , , , , , , ,...

Comments are closed.

Back to Top ↑