Dit Aquapark in Nederland is spectaculair!

3 juni 2018

Of de jongens de glijbanen in het Aquaventura Slidepark in Hellendoorn willen komen testen … dat hoef je ze geen twee keer te vragen natuurlijk! Die uitdaging gaan ze graag aan. Dit outdoor waterpark is maar liefst 5000m2 groot en heeft 11 spectaculaire waterglijbanen, de één nog spannender dan de ander! Wie zegt nu nog dat er geen Aquapark Nederland is….

Check deze TOP 10 buitenzwembaden >>

Bekijk meer zomerse jongens kleding >>

Aquapark nederland

Wij zijn in het buitenland wel vaker in Aquaparken geweest met super coole glijbanen. Dit vonden de jongens altijd zo fantastisch en dit geeft hun ook echt een gevoel van vakantie. Dat er een echt waterpark of Aquapark Nederland is met net zulke spectaculaire glijbanen, dat wisten ze niet.

Hellendoorn waterpark

Bij aankomst in het Avonturenpark Hellendoorn (Aquapark Nederland) stond aangegeven dat het waterpark pas om 13.30 uur open zou gaan. Wat een teleurstelling. Ze stonden al met zwembroek en al klaar om van de hoogste glijbaan te gaan. Maar nu mochten ze eerst nog het park verkennen, de bofkonten. Het park is mooi overzichtelijk. Niet te groot en niet te klein, en leuk voor jong en oud. Voor de kleintjes is er genoeg te doen maar de jongens wilden vandaag actie. We zijn eerst in alle achtbanen en waterbanen geweest van het Avonturenpark. Dat was al een feest.

Waterpark glijbanen

Het was een heerlijke zonnige dag en de jongens waren na het eerste avontuur toe aan verkoeling en klaar voor hun test. De glijbanen hebben spannende namen als Purple Torpedo, Rainbow Racer, Wacky Wave en Dark Devil. It’s all in the name en dat klopt ook. De namen slaan ook echt op de glijbanen, niets is teveel gezegd. Boris is 6 jaar en begon bij de Purple Torpedo, De Funtasy, Rainbow Racer en de Pirates Splash, speciaal voor kinderen groter van 100 cm. Goed om mee te beginnen. Voor de allerkleinste waterratjes onder de 100 cm is er een speciaal waterpark aangelegd.

Aangekomen bij het Aquapark Nederland zijn Sebas en Thijs direct naar de banden gerend om vervolgens met band en al de trappen omhoog te lopen naar de Xtreme. Een superlange glijbaan, met een gedeelte overdekt, waarin je samen in een dubbele band naar beneden kunt glijden. Die was super cool en vet snel. Alle glijbanen zijn volgende de jongens geweldig en ze bleven maar naar boven rennen om razendsnel weer samen naar beneden te glijden. Wat een lol hebben ze gehad en wij ook. Dit is echt leuk om samen met je kinderen te doen!

Nieuwe zwembroek nodig? >>

Waterpark nederland, aquapark, aquaventura slidepark hellendoorn, glijbanentest

Aquaventura Slidepark

De absolute topper van dit Aquapark Nederland is volgens de jongens de Wacky Wave. Dit is een grote gele schans waar je ook in een band naar beneden glijdt, maar ook weer terug glijdt. Je schommelt in de schans heen en weer na een mega afdaling. Hier zijn ze meerdere keren vanaf geweest en zelfs achterstevoren.

Alle glijbanen zijn voorzien van uitglijdbakken, er is dus geen zwembad. Dat is het enige minpunt volgens de jongens. Er is voldoende zitgelegenheid op strandstoelen, op je handdoek in het aangelegde strand, op de stenen of op het kunststof gras. Er zijn omkleedhokjes en douches aanwezig.

Een ticket voor Aquaventura slidepark kost € 3,00 p.p. naast de entree voor het park zelf. Het slidepark kan alleen bezocht worden in combinatie met een bezoek aan Avonturenpark Hellendoorn. TIP: check eerst de openingtijden van het Slidepark. Dit kan per dag verschillen. Vergeet bij je bezoek aan Avonturenpark Hellendoorn je zwemkleding en een handdoek dus niet. Het is absoluut de moeite waard!

De jongens willen graag in de vakantie nog een dag terug. Ze waren erg positief en geven het Aquaventura Slidepark een dikke 9. ( ze misten alleen een zwembad 😉 )

Waterpark nederland, aquapark, aquaventura slidepark, avonturenpark hellendoorn

Wat een geweldige glijbanen in dit Aquapark Nederland

Waterpark nederland, aquapark, aquaventura slidepark hellendoorn

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

pumptrack

Kids er op uit! The Portal Action house

Kids er op uit, wie vind dat nou niet leuk? In Sevenum bevind zich het Fun & Entertainment center. Dit...
gaia zoo

Kids er op uit! Gaia Zoo

Gaia Zoo – Kerkrade Met de kids er op uit, wie vind dat nou niet leuk? Een dagje naar de...
monster jam

VROOM VROOM….. Monster Jam Winactie!

Geniet van brullende motoren, races en ongelofelijke stunts. Monster Jam® komt terug in het Gelredome Arnhem. Ben jij klaar voor...