boyslabel, girlslabel, babylabel, kidslabel, jonge gezinnen, ouders voor ouders, blog, mamablogger, kinderen, kinderkleding, ontwikkeling kind, gezin, familie, opvoeding, mamablogs, jonge gezinnen marketing, marketing doelgroep ouders, mama campagne, marketing campagne gericht op ouders, content marketing, blog marketinghippe kinderkleding, meisjesmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, schoolgaande kinderen, family, samengestelde gezinnen, moeders, kind, kind 4 jaar, kind 5 jaar, kind 6 jaar, kind 7 jaar, kind 8 jaar, kind 9 jaar, kind 10 jaar


Uittips

Published on juni 3rd, 2017 | by Karen

0

Een draak van een moeder

Avonturenpark Hellendoorn zoekt: een Draak van een Moeder

Ben jij een Draak van een Moeder? Maak je flauwe grappen, laat je je kids schrikken, pak je altijd het laatste koekje uit de trommel, of is er een andere reden waarom jouw kinderen je af en toe achter het behang willen plekken? Geef je dan op voor de Draak van een Moeder wedstrijd van Avonturenpark Hellendoorn. Je komt dan oog in oog te staan met draak Hellendra van de gloednieuwe attractie het DrakenNest, om te bepalen wie is de grootste Draak van een Moeder is!

Hoe werkt het?

Vanaf maandag 29 mei kun je je via de Facebookpagina van Avonturenpark Hellendoorn opgeven met de uitleg waarom jij jezelf nomineert voor de Draak van een Moeder competitie. En nog leuker: je kids kunnen jou ook opgeven! Op 1 juni,  8 juni, 15 juni en 22 juni wordt een Draak van een Moeder uitgeroepen, die het samen met haar gezin mag opnemen tegen draak Hellendra in Avonturenpark Hellendoorn. Daarna mogen natuurlijk alle andere spannende attracties bezocht worden.

De zoektocht naar een Draak van een Moeder is een initiatief van Avonturenpark Hellendoorn. Onlangs opende het park haar gloednieuwe attractie het DrakenNest, waar de gewetenloze draak Hellendra alles wat blinkt steelt en meeneemt naar haar nest met ongeboren draakjes waar ze alles voor over heeft. In spannende attractie worden bezoekers flink rondgedraaid en heen en weer gewiegd.

Ben jij nou een schat van een moeder? Neem dan je kids mee om ook een spannend avontuur te beleven in Avonturenpark Hellendoorn! Kijk hier voor meer info.

Tags: , , , ,...

Comments are closed.

Back to Top ↑