Beerze Bulten; een vakantie om nooit te vergeten

12 mei 2018

Een paar weken geleden zijn wij voor Boyslabel naar Camping en Vakantiepark Beerze Bulten in het Overijsselse Beerze geweest. Een prachtige camping waar voor alle leeftijden wel iets te doen is! Het weekend was eigenlijk te kort om alles gedaan te hebben wat we wilden doen. Maar ik neem jullie graag mee met ons kidsproof weekendje weg!

Handig voor onderweg; de bento box >>

Beerze Bulten

beerze bulten, kindercamping, kindervakantie, review kidsvakantie, lodge tentenOp vrijdagmiddag toen de kinderen uit school kwamen, vertrokken wij richting kindercamping de Beerze Bulten. Een weekend er tussen uit met het hele gezin en opa en oma mochten ook mee. We zaten in een Youpi! Lodge. Dit zijn kleine knusse houten huisjes voorzien van alles wat je nodig hebt. Mijn ouders sliepen op het voorste kamertje, hier stond een tweepersoons bed. Sonny en ik gingen in de kamer met twee losse bedden, zo konden we het campingbedje voor Jayce (10 maand) tussen ons in zetten. Danley (7 jaar) en Tyler (5 jaar) hadden eigenlijk de leukste slaapplaats. In de woonkamer kon je namelijk met een trap omhoog naar een soort vide waar ook twee bedden stonden.

Kidsproof weekendje weg

Nadat we alles uitgepakt hadden wilden de kinderen meteen zwemmen. Het zwembad was tot 20.00 uur open maar we moesten ook nog wat eten. We zijn eerst naar de Brasserie op de camping gelopen om een tafel voor het eten te reserveren. Daarna zijn opa en ik met Danley en Tyler gaan zwemmen. Wat een leuk zwembad! Niet extreem groot, maar groot genoeg. Er was een peuterbadje met een zandbak. Zoiets had ik nog niet eerder gezien. En nog een peuterbad met een speeltoestel. Daarnaast was het grote zwembad, deze begon ondiep en werd steeds iets dieper. In het midden zit een draaikolk, waar mijn jongens uiteraard niet uit vandaan te slaan waren. Het zwembad heeft twee glijbanen én een buitenbad. Deze was momenteel dicht, het seizoen was tenslotte al voorbij.

Ik kreeg de jongens amper het zwembad uit, maar er moest toch echt even gegeten worden. In de brasserie kwamen ook oma, mijn vriend Sonny met Jayce. De brasserie was leuk ingericht, erg huiselijk. Er was zelfs een enorme kinderhoek waar genoeg vermaak was voor de kinderen. Het personeel was ontzettend vriendelijk en sociaal. Op de kaart stonden eigenlijk alleen maar lekkere dingen, ik had moeite om een keuze te maken 😉 Nadat we uitgegeten waren zijn we naar de Lodge gegaan. De kinderen zijn heerlijk gaan slapen. Wij hebben het gaskacheltje aangezet en hebben nog even wat televisie gekeken.

Knutsel activiteiten

De volgende morgen hebben we met zijn allen in het huisje ontbeten. Er is een winkeltje op de camping waar je ’s morgens heerlijke verse broodjes kunt halen. Om 10.30 uur was er een knutselactiviteit voor kinderen in het Giga Konijnenhol, ze konden een pauw maken. Dit was natuurlijk hartstikke leuk. Daarop aansluitend hebben de kinderen gespeeld in de binnenspeeltuin die ook in het Giga Konijnenhol is. En deze is groot!! Er is een gedeelte met allemaal touwbruggen en houten attributen en aan de andere kant zijn allemaal klim en klauter dingen met ballenbakken en springkussens. Ook is er rekening gehouden met de kleintjes onder ons door het aparte speel gedeelte. Als het moet zou ik Danley en Tyler hier de hele dag achter kunnen laten, dan hebben ze al de dag van hun leven!

Giga Konijnenhol bij de beerze bulten

We besloten in het Giga Konijnenhol te lunchen. Ze hadden een leuke kaart met veel hamburgers. Voor de kids bestelden we een smulbox en wij namen allemaal een hamburger menu. Wederom niks op aan te merken. In het Giga Konijnenhol zitten ook vier bowlingbanen, we besloten om te reserveren voor 16.00 uur. Maar eerst wilden de jongens nog even zwemmen! Dit keer gingen oma, Sonny en Jayce ook mee zwemmen. Aan het eind van de middag zijn we gaan bowlen en hebben de jongens nog een film gekeken op groot scherm in het theater. We hebben daarna met z’n allen in het huisje gegeten.

Ook aan papa en mama gedacht

Na het eten zijn Sonny en ik naar de sauna gegaan. Ja… ze hebben op de Beerze Bulten zelfs een sauna! Het is dus niet alleen een kidsproof weekendje weg. Er zijn vier verschillende sauna’s. Een bio sauna, Finse sauna, een stoomcabine en een infrarood sauna. We hebben hier heerlijk van genoten en kwamen daarna lekker rozig weer bij het huisje aan. Tijd om lekker te gaan slapen.

Nadat we de volgende morgen weer met z’n allen hadden ontbeten, zijn we wéér naar het zwembad van de Beerze Bulten gegaan. De jongens kregen er werkelijk waar geen genoeg van. Maar dit keer gingen we vooral voor het babyzwemmen, dit leek ons hartstikke leuk voor Jayce. Nou, dat was het ook! Onder begeleiding van een badjuf werden er allemaal leuke oefeningen uitgevoerd. Nadat de kinderen ook uitgeraasd waren in het zwembad, zijn we naar het Giga Konijnenhol gegaan. We hebben lekker genoten van koffie met gebak terwijl de jongens lekker aan het spelen waren. We hebben nog even laat geluncht en toen moesten we toch echt onze spullen gaan inpakken. Helaas was het weekend alweer voorbij. De jongens moesten maandag naar school dus tot dan blijven was geen optie.

Ook lekker: Een weekendje weg zonder kinderen >>

Kindercamping; GENOTEN!

Wij hebben verschrikkelijk genoten van dit kidsproof weekendje weg! Het was eigenlijk veel te kort om alles te doen wat je wilt doen. Buiten deze super leuke kindercamping de Beerze Bulten om zijn er ook veel leuke dingen in de buurt waar je je kunt vermaken, maar op de camping is alleen al zoveel te doen dat wij daar geen tijd voor gehad hebben. Wij hadden het weer niet echt mee dit weekend, het heeft veel geregend. Maar dat heeft niks uitgemaakt. Ik heb eigenlijk geen nadeel kunnen vinden. Misschien alleen dat het huisje een beetje gehorig was, maar daar stoorde ik me niet eens zo erg aan. Ik zou hier heel graag nog eens terug komen!!

Even wat feiten op een rij;

  • Een kindercamping voor jong en oud
  • Veel te doen in het animatie programma voor kids
  • Voor alle weersomstandigheden geschikt
  • Vriendelijk personeel
  • Genoeg eetgelegenheden
  • Mooie omgeving
  • Meer dan de moeite waard

Beerze Bulten, ontzettend bedankt voor dit kidsproof weekendje weg! Bekijk alles van deze leuke kindercamping

Meer uittips voor jongens >>

beerze bulten, kindercamping, kindervakantie, review kidsvakantie

beerze bulten, kindercamping, kindervakantie, review kidsvakantie, kidsproof weekendje weg

Veel plezier tijdens ons kidsproof weekendje weg op de Beerze Bulten

kidsproof weekendje weg, beerze bulten, kindercamping, kindervakantie, review kidsvakantie

Maak eens een stedentrip met de kinderen >>

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

image-2

Alles wat je moet weten over jouw lichaam in één boek

We mochten weer een boek reviewen en deze keer een heel leerzaam maar ook walgelijk boek. Nou walgelijk voor sommige...
piraten

Boekreview; Piraten in de straat!

In deze blog duiken we in een beweeglijke Piraten prentenboek waarin vriendschap, vooroordelen en jezelf durven zijn samenkomen. Ik vond...
image-1

Avontuurlijke vakantie met kinderen? Dé bestemmingen van dit moment

Samen met je kind verre reizen maken is ontzettend leuk. Het brengt je op nieuwe plekken, tot nieuwe inzichten en...