Belasting & Douane museum

23 januari 2014

In het Belasting en Douane museum is veel te doen voor kinderen! In de Douane Doe Ruimte kun je spelen en avonturen beleven, te land, ter zee én in de lucht. Word een echte douanier, vaar in een douane boot en scan koffers op een luchthaven. Of volg je liever Doerak, de snuffelknuffel?

Workshops

Het museum organiseert ook leuke, spannende workshops voor kinderen van 4 tot 12 jaar. Elke derde zondag  tussen 13.00 en 15.00 kun je naar het kinderatelier. In de schoolvakanties is er zelfs iedere dag wel iets leuks te doen in het museum.

b&d museum 2Feestje 

Vier je verjaardag in het museum: De minister trakteert!

Verkleed je als minister van Financiën of als freule. Kraak de code van de schatkist en deel de buit met je vriendjes en vriendinnetjes! Na de limonade en het lekkers ga je met je vriendinnen mooie waaiers versieren. De jongens kunnen een mooie schatkist maken.

Spel

Vaar de douane boot langs de Rotterdamse haven en speel een echte kapitein! In het Belasting & douane museum vind je een Ship Simulator-spel?  Wil je dit nu alvast een keertje spelen kijk dan op de site van het Belasting & douane museum.

bdm_logo_belastingmuseum-631x210

Kijk hier voor meer informatie over de activiteiten van het museum>>

 

Share on facebook
Delen op Facebook
Share on pinterest
Delen op Pinterest

Lees ook

pannenkoeken kinderfeestje

Pannenkoeken maken voor je kinderfeestje

Kinderfeestjes geven en organiseren? Inmiddels heb ik als moeder van drie jongens al zoveel feestjes gegeven dat ik er mijn...
redders op de weg, autofeestje, kinderfeestje, themafeestje jongen, kinderfeestje thema, hieppp

Hang de slingers maar op, want het is Party time Boys!

Hebben jullie dat ook? Dat je een paar weken of zelfs maanden voor de grote dag van je jarige Job,...
TOP 10 Buitenzwembaden, leukste zwembaden nederland, bosbad

TOP 10 Buitenzwembaden in Nederland

Onlangs vroegen we jullie wat jullie favoriete top 10 buitenzwembaden in Nederland zijn. We kregen toen een hoop reacties en...