boyslabel, girlslabel, babylabel, kidslabel, jonge gezinnen, ouders voor ouders, blog, mamablogger, kinderen, kinderkleding, ontwikkeling kind, gezin, familie, opvoeding, mamablogs, jonge gezinnen marketing, marketing doelgroep ouders, mama campagne, marketing campagne gericht op ouders, content marketing, blog marketinghippe kinderkleding, meisjesmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, schoolgaande kinderen, family, samengestelde gezinnen, moeders, kind, kind 4 jaar, kind 5 jaar, kind 6 jaar, kind 7 jaar, kind 8 jaar, kind 9 jaar, kind 10 jaar


Jongensschoenen Bergstein regenlaarzen, hippe kinderlaarzen, rainboots, regenlaarzen voor kinderen, review Boyslabel

Published on juni 3rd, 2017 | by Colinda

0

Hippe Bergstein regenlaarzen

De Bergstein regenlaarzen zijn razend populair bij ouders en kinderen en dat is niet zo gek. De hippe laarzen worden gemaakt van soepel natuurrubber waardoor ze heerlijk comfortabel zijn en onmisbaar zijn in het wispelturige Nederlandse klimaat.

Bergstein regenlaarzen

Boris mocht een paar laarzen uitkiezen en zijn oog viel op de stoere donkergrijze uitvoering met oranje accenten. Natuurlijk wil hij ze ook meteen aan wanneer ze binnenkomen en dat is logisch, want deze regenlaarzen draag je echt niet alleen wanneer het regent. Ze zien er mooi uit, voelen heel soepel aan én ze lopen heerlijk volgens Boris. Wanneer hij naar buiten gaat stapt hij heel eenvoudig in beide laarsjes. Geen lastige veters, maar laarzen aandoen en spelen maar. Lekker in de zandbak spelen, naar het bos, door een plas stampen en toch even door de modder lopen. Het mag allemaal en er is geen moeder die zegt: “Pas op, denk om je schoenen …” De Bergstein regenlaarzen zijn makkelijk schoon te maken en hebben een uitneembare zool. Handig om te drogen en zeer hygiënisch. Ook zit er een reflecteren strip op de hak van de laars voor extra veiligheid.

Bergstein regenlaarzen, hippe kinderlaarzen, rainboots, regenlaarzen voor kinderen, review Boyslabel

Deze grijze laarzen passen overal bij!

Iedere dag is kinderlaarzen dag!

Dat is nu zomer is maakt niet uit, volgens Boris. Hij doet ze gewoon aan onder een korte broek en groot gelijk heeft hij. Ik vind ze als moeder een uitkomst. Zodra Boris gaat spelen en of we gaan een dagje weg naar het strand, een boswandeling maken of naar een speeltuin, dan trekt Boris zijn Bergstein regenlaarzen aan. Deze mogen nat worden en kunnen tegen een stootje. Zo kan hij heerlijk spelen en is het een goede combinatie samen met zijn andere schoenen.

De Bergstein laarzen zijn verkrijgbaar in de maten 19 tot en met 35 en verkrijgbaar in de kleuren: yellow, orange, red, fuxia, pink, prullen, celeste, cobalt, lime green, dark blue en dark grey. Naast de Basic Rainboot (welke Boris heeft) is er ook een Winterboot verkrijgbaar voor het herfst- en winterseizoen. Deze heeft een fijne warme voering en is afgewerkt met een tie-on koordsluiting.

Deze hippe Bergstein regenlaarzen zijn voor iedere dag en ieder seizoen en zijn een musthave voor alle kinderen en zijn online verkrijgbaar bij Kleertjes.com

Bergstein regenlaarzen, hippe kinderlaarzen, rainboots, regenlaarzen voor kinderen, review Boyslabel, kinderschoenen

Bergstein regenlaarzen, hippe kinderlaarzen, rainboots, regenlaarzen voor kinderen, review Boyslabel

Super tof deze bergstein regenlaarzen voor kinderen

Meer kinderschoenen blogs >>

Meer jongenskleding inspiratie >>

Kijk hier voor leuke jongensjassen >>

Outfit of the Day BOYS >>

Tags: , , , , , , , , ,...

Comments are closed.

Back to Top ↑