boyslabel, girlslabel, babylabel, kidslabel, jonge gezinnen, ouders voor ouders, blog, mamablogger, kinderen, kinderkleding, ontwikkeling kind, gezin, familie, opvoeding, mamablogs, jonge gezinnen marketing, marketing doelgroep ouders, mama campagne, marketing campagne gericht op ouders, content marketing, blog marketinghippe kinderkleding, meisjesmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, schoolgaande kinderen, family, samengestelde gezinnen, moeders, kind, kind 4 jaar, kind 5 jaar, kind 6 jaar, kind 7 jaar, kind 8 jaar, kind 9 jaar, kind 10 jaar


Jongensschoenen bont gevoerde kinderschoenen, warme kinderschoenen, boyslabel, kindermode, jongenskleding, kidsfashion, boys shoes

Published on november 20th, 2019 | by de redactie

0

Warme voetjes in de winter!

Voor Scott mochten we een paar met bont gevoerde kinderschoenen van Shoesme gaan testen. Eerst moest er worden gekozen en dat samen met een jongetje van 5 jaar is een hele klus. Uiteindelijk zijn we tot een selectie van drie paar kinderschoenen gekomen waar de hoge zwarte met de lekkere zachte, bont gevoerde binnenkant toch wel de voorkeur had.

Feest in de doos

De dag dat de post kwam en het pakketje met de schoenen van Shoesme binnen was hebben we hem samen uitgepakt. Wat denk je wat Scott het eerste uit de doos haalt, ja hoor de geweldig grote ballon van Shoesme :). Nadat de ballon was opgeblazen hebben we de schoenen uitgepakt en zag ik direct al dat dit fijne hoge kinderschoenen zijn om de winter mee door te komen.

bont gevoerde kinderschoenen, warme kinderschoenen

Super stoer zijn deze schoenen!

Met bont gevoerde kinderschoenen

We hebben de met bont gevoerde kinderschoenen aangetrokken en het viel op dat de ritsen makkelijk sluiten zodat Scott deze zelf op school ook dicht kan krijgen. Ideaal aan deze schoenen is dat je de veters dicht kan laten en dat Scott alleen de rits open en dicht hoeft te doen. Zodra hij met zijn voeten in de schoenen stond gaf hij aan dat ze zo lekker warm waren door de voering die in de schoenen zit.

bont gevoerde kinderschoenen, warme kinderschoenen

Het is dus een schoen die zeker voor de wintermaanden is aan te raden. We besloten de schoenen maar eens te testen op de heide om te kijken of hij er lekker op kon lopen en rennen. Lekker in de buitenlucht heeft hij de schoenen goed kunnen uittesten op verharde en onverharde paden, met rennen en lopen. Scott zei dat hij er heerlijk op kon lopen en rennen en dat ze er ook nog heel erg stoer uitzien.

Bekijk hier het mooie filmpje!

bont gevoerde kinderschoenen, warme kinderschoenen, boyslabel, kindermode, jongenskleding, kidsfashion, boys shoes, hoge veterschoenen kind

Toen we weer thuis waren van een heerlijke wandeling over de heide was Scott toch wel nieuwsgierig of hij met zijn nieuwe schoenen ook wel kon skaten. Hij heeft de schoenen ook deze test laten ondergaan en gaf aan dat het goede schoenen zijn om mee te skaten en dat ze veel grip op het board hadden.

veterschoenen kind

Samengevat is het een zeer degelijke en stevige schoen met een stoer uiterlijk. Met een zeer hoge kwaliteit waar kinderen een hele tijd goed op kunnen lopen.

Pluspunten van de schoenen

  • Deze met bont gevoerde kinderschoenen zijn zeer stevig met een heel stoer en gaaf uiterlijk.
  • Ze hebben een goede pasvorm voor de voeten.
  • Zijn makkelijk aan en uit te doen voor een kind van 5 jaar.
  • De voering aan de binnenkant geeft wat extra warmte
  • Zwarte kleur staat goed bij veel kleding

Heb je deze stoere bikerboots voor jongens al gezien? >>>

hoge shoesme veterschoen

kinderschoenen

hoge veterschoenen kind...

Comments are closed.

Back to Top ↑