boyslabel, girlslabel, babylabel, kidslabel, jonge gezinnen, ouders voor ouders, blog, mamablogger, kinderen, kinderkleding, ontwikkeling kind, gezin, familie, opvoeding, mamablogs, jonge gezinnen marketing, marketing doelgroep ouders, mama campagne, marketing campagne gericht op ouders, content marketing, blog marketinghippe kinderkleding, meisjesmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, schoolgaande kinderen, family, samengestelde gezinnen, moeders, kind, kind 4 jaar, kind 5 jaar, kind 6 jaar, kind 7 jaar, kind 8 jaar, kind 9 jaar, kind 10 jaar


Blogs

Published on augustus 19th, 2017 | by Sharon

0

Je kunt de boomhut in! 

Chiel is een buitenkind en heeft een fascinatie voor boomhutten.  Hoe stoer zou het dan zijn om met zijn allen een weekend te overnachten in een boomhut?!

Boomhut overnachting

In mijn enthousiasme vertel ik het plan direct (lees: te snel) aan de jongens en laat ze meekijken op de iPad. Hoewel het aanbod mij niet tegenvalt (boomhutten zijn in trek!), valt de reactie van m’n kleuterzoon wel een beetje tegen. Overenthousiast laat ik de foto zien van een hut voor vier personen. “Euh mam, dat is geen boomhut, dat is een huis op palen.”

Oké, hij heeft een punt, dus we Google’en nog even optimistisch door.

Stoere boomhut

Ik zie een boomhut(je) met hangmatten in plaats van bedden (klinkt avontuurlijk, maar de realiteit zal wellicht anders uitpakken). “Dat is toch niet hoog?” hoor ik naast mij. Hoewel de foto vanuit een gunstige hoek is genomen, wint het ruimtelijk inzicht van mijn 5-jarige. Hij heeft wéér gelijk.

Dan heb ik hem gevonden, een stoere boomhut heel hoog in de bomen.

‘Bij wind geeft deze boomhut je het gevoel van zachtjes mee wiegen’, lees ik op de site.

Meer jongensboek dan dit, gaat het niet worden! Ik klik op het filmpje. De camera leidt ons de vele trappen op en ik zie aan Chiel zijn gezicht dat dit dé boomhut is waar we naar op zoek zijn. Het deurtje van de hut gaat open en ik zie een knus aangekleed kamertje. Chiel trekt zijn wenkbrauwen op. “De gordijnen zijn roze, daar ga ik écht niet slapen!” Ik zucht, kijk hem aan en kijk opzij naar z’n broertje Olivier. “Jij houdt toch zo van molens? We kunnen ook op zoek naar een molen?”

PS: Deze boomhut (zonder palen én zonder roze gordijnen) is het uiteindelijk geworden: boomhutovernachtingen.nl. Volgende week vertel ik jullie alles over deze boomhutovernachting op Boyslabel!

Nog meer leukeuittips met jongensvind je hier >>>

BewarenBewaren

Tags: , , , , , , , , ,...

Comments are closed.

Back to Top ↑