boyslabel, girlslabel, babylabel, kidslabel, jonge gezinnen, ouders voor ouders, blog, mamablogger, kinderen, kinderkleding, ontwikkeling kind, gezin, familie, opvoeding, mamablogs, jonge gezinnen marketing, marketing doelgroep ouders, mama campagne, marketing campagne gericht op ouders, content marketing, blog marketinghippe kinderkleding, meisjesmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, schoolgaande kinderen, family, samengestelde gezinnen, moeders, kind, kind 4 jaar, kind 5 jaar, kind 6 jaar, kind 7 jaar, kind 8 jaar, kind 9 jaar, kind 10 jaar


Reviews boomhutovernachting, overnachten in een boomhut, weekend weg met jongens, jongensdroom, overnachten in de natuur

Published on maart 24th, 2020 | by de redactie

0

Coronaproof overnachten in een echte boomhut!

Alle jongens kunnen de boom in. En papa en mama mogen ook mee! Avontuurlijk kamperen, net als in een jongensboek. Klimmend in bomen en sjouwend met takken, zijn (ook onze) jongens op hun best. Je kunt de reacties dus wel raden, toen we vertelden dat we gaan overnachten in echte boomhut!  

Deze boomhut heeft privé sanitair en wij houden afstand met andere mensen, zodat dit uitje coronaproof is. Boomhutovernachting

Zomervakantie tips: dagje uit met kinderen >>

Boomhutovernachting

Camping Buytenplaets Suydersee is de bestemming voor onze boomhutovernachting! Op een enorm grasveld hangt de mooie boomhut van boomhutovernachtingen.nl verscholen tussen de grote oude bomen. De jongens rennen de trap op en verkennen eerst het gezellige balkonterras met zitje en campingkooktoestel. Daarna worden de twee tweepersoonsbedden uitgetest en ontdekken ze alle verrekijkers en campinglantaarns in het huisje… boys en hun toys! 😉

We krijgen een pasje waarmee we kosteloos kunnen inchecken bij het grote overdekte zwembad (met piratenschip, glijbaan en speeltoestellen) om de hoek! Blij dat de zwemspullen mee zijn!

Camping

Bij de ingang van de camping ligt een grote stapel houtblokken klaar. Een kinderhand is snel gevuld… de jongens vermaken zich door de houtblokken per fiets te vervoeren naar onze boomhut. Terwijl wij genieten van een wijntje fietsen zij fanatiek rondjes over de camping om onze stapel hout te laten groeien. Onderweg maken ze een stop bij het dierenverblijf, de klimboom en de trampolines, maar niet te lang, want ze willen vanavond een groot vuur maken!

Fikkie stoken

Fikkie stoken en marshmallows roosteren, ze kunnen er geen genoeg van krijgen! Als het aardedonker is, pakken we de lantaarns  en verlichten we de trap naar  boven. Helemaal hyper springen de jongens in hun bed: “we gaan slapen in een boomhut!”

Extraatjes

De volgende dag gaan we nog naar het belevenissenbos! Ook een ideaal jongensuitje! Op de terugweg vragen onze mannen of we naar huis gaan of naar de boomhut. Ze reageren uitgelaten dat we nog een nachtje blijven! Dat betekent nog een avond genieten van het kampvuur en het slapen op hoogte.

De laatste ochtend van onze boomhutovernachting laten we een ontbijt bezorgen, dit behoort ook tot de mogelijkheden op de camping. In een mandje worden de warme pistoletjes, boterhammen, eitjes, yoghurtjes en drankjes bij onze boomhut afgeleverd.

Bedankt Boomhutovernachtingen.nl voor deze geweldige ervaring!

boomhutovernachting, overnachten in een boomhut, weekend weg met jongens, jongensdroom, overnachten in de natuur  

boomhutovernachting, overnachten in een boomhut, weekend weg met jongens, jongensdroom, overnachten in de natuur

Ook leuk: hutten bouwen als kinderfeestje >>

Tags: , , , , , , , , , , ,...

Comments are closed.

Back to Top ↑