boyslabel, girlslabel, babylabel, kidslabel, jonge gezinnen, ouders voor ouders, blog, mamablogger, kinderen, kinderkleding, ontwikkeling kind, gezin, familie, opvoeding, mamablogs, jonge gezinnen marketing, marketing doelgroep ouders, mama campagne, marketing campagne gericht op ouders, content marketing, blog marketinghippe kinderkleding, meisjesmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, schoolgaande kinderen, family, samengestelde gezinnen, moeders, kind, kind 4 jaar, kind 5 jaar, kind 6 jaar, kind 7 jaar, kind 8 jaar, kind 9 jaar, kind 10 jaar


Uittips Boswachterscursus

Published on maart 30th, 2017 | by Martine

0

Boswachter worden?

Altijd al willen weten wat een boswachter allemaal doet? Ga mee met de OERRR Boswachterscursus junior voor kinderen van 8 -12 jaar in de Veluwezoom. De boswachters van Natuurmonumenten van Nationaal Park Veluwezoom moeten veel verschillende dingen weten en kunnen. Zo moeten ze weten hoe het gaat met de planten en dieren in het natuurgebied. Hiervoor moeten ze goed met een verrekijker overweg kunnen. En ze moeten ook diersporen kunnen lezen.

Boswachterscursus

Word jij boswachter van OERRR? Neem dan je verrekijker mee en doe mee aan de Boswachterscursus junior. Je moet niet bang zijn voor een eindje lopen, want de tocht is best pittig. Maar… dan zie je ook wat en leer je veel.

Ook in Groningen kun je meedoen aan de Junior Boswachterscursus van Natuurmonumenten. Ben je tussen de 7 en 12 jaar en wil je boswachter worden? Kom dan op woensdag 5 april naar Smeerling en doe mee met de junior boswachterscursus van Natuurmonumenten. Samen met de boswachter ga je op stap en leer je vogelgeluiden herkennen en speur je naar sporen van een das, ree of misschien wel een bever? Alle waarnemingen zet je in je boswachterspaspoortje dat je uitgereikt krijgt. De middag wordt afgesloten met drinken en wat lekkers. De smaak te pakken? Vond je het een leuke middag en smaakt het naar meer? Dat kan! Er is ook een B en C boswachterscursus.

Neem een kijkje op de site van OERRR voor nog veel meer leuke activiteiten in de natuur.

 

 

Tags: , , , , , , ,...

Comments are closed.

Back to Top ↑