boyslabel, girlslabel, babylabel, kidslabel, jonge gezinnen, ouders voor ouders, blog, mamablogger, kinderen, kinderkleding, ontwikkeling kind, gezin, familie, opvoeding, mamablogs, jonge gezinnen marketing, marketing doelgroep ouders, mama campagne, marketing campagne gericht op ouders, content marketing, blog marketinghippe kinderkleding, meisjesmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, schoolgaande kinderen, family, samengestelde gezinnen, moeders, kind, kind 4 jaar, kind 5 jaar, kind 6 jaar, kind 7 jaar, kind 8 jaar, kind 9 jaar, kind 10 jaar


Review speelgoed constructiespeelgoed, bouwspeelgoed, SES bouwpakket, meccano bouwpakket

Published on november 20th, 2018 | by Colinda

0

Het allerleukste bouwspeelgoed 🔧

Uren kunnen de jongens bouwen met allerlei leuk bouwspeelgoed als knikkerbanen, LEGO, Kapla, Knex, Meccano, Clicks, LaQ en bouwpakketten om zelf in elkaar te zetten. Bouwen is zeer goed voor de ontwikkeling van motoriek en ruimtelijk inzicht…maar vooral iets wat erg leuk is om te doen! Met bouwspeelgoed blijven kinderen spelen én leren ze tegelijkertijd!

Uren speelplezier met dit te gekke speelgoed voor jongens >>

Bouw speelgoed

SES metalen constructie set kruipende dieren, bouwspeelgoed, jongensspeelgoed, constructiespeelgoed, meccanoBoris is gek op bouwen en bouwspeelgoed is dan ook favoriet bij hem. Bij het zien van de coole dozen bouwspeelgoed van SES Creative had hij meteen zin om één van die spannende dieren te maken.

Metalen constructieset

De voorkeur ging uit naar de metalen constructie speelgoed set. Lekker sleutelen met moertjes en boutjes is wel aan hem besteed! Met deze constructieset kan je een wesp, spin of schorpioen maken. De schorpioen leek hem het leukst, die moest eerst.

Bekijk dit filmpje

Hij ging goed van start (bekijk dit filmpje), netjes alles klaarleggen en de beschrijving lezen, maar halverwege vond hij het te lang duren. Daarom hebben we de hulp van zijn grote broer maar ingeschakeld. Samen hebben ze best een tijdje over de schorpioen gedaan totdat hij af was. Boris vond het erg lastig om dit speelgoed alleen te maken. De moertjes moeten goed aangedraaid worden, anders blijft het niet goed op zijn plaats zitten. Ook de tijdsduur van dit project is voor hem nog te uitdagend om helemaal tot het eind zijn constructie erbij te houden. Boris is 9 jaar. Dit is echt leuk bouwspeelgoed om samen met papa te doen of helemaal zelf als je al wat ouder bent.

De houten bouwset

Er bestaat ook een houten bouwset van SES. Hiermee bouw je coole voertuigen met hout en foam (in plaats van de metalen versie). Deze is waarschijnlijk makkelijker in gebruik. De houten blokjes zijn groter. Doordat de onderdelen ook weer makkelijk uit elkaar te halen zijn, kan je eindeloos blijven bouwen. Ga je voor de auto, tractor, helikopter of graafmachine?

Voor bouwspeelgoed moet je dus hebben: geduld, ruimtelijk inzicht, concentratie, en een goede fijne motoriek.

Waarom is bouwspeelgoed goed voor kinderen?

Bouwspeelgoed is goed voor kinderen. Het zet aan tot creativiteit en logisch denken. Dit super leuke speelgoed stimuleert de handvaardigheid, fijne motoriek, ruimtelijke inzicht en ook kunnen ze hun fantasie erin kwijt. Hoe leuk is het om het hele project weer uit elkaar te schroeven en zelf een mooi ontwerp proberen te maken.

Lees ook: Schoencadeau-trend 2018: TOP 5 favoriete kindercadeautjes van dit moment! >>

bouwspeelgoed, SES speelgoed online kopen 

SES metalen constructie set kruipende dieren, bouwspeelgoed, jongensspeelgoed, constructiespeelgoed, meccano

Hip speelgoed; uniek & origineel speelgoed voor onze kleintjes >>

TIP: Laat je kinderen veel puzzelen! >>...

Comments are closed.

Back to Top ↑