boyslabel, girlslabel, babylabel, kidslabel, jonge gezinnen, ouders voor ouders, blog, mamablogger, kinderen, kinderkleding, ontwikkeling kind, gezin, familie, opvoeding, mamablogs, jonge gezinnen marketing, marketing doelgroep ouders, mama campagne, marketing campagne gericht op ouders, content marketing, blog marketinghippe kinderkleding, meisjesmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, schoolgaande kinderen, family, samengestelde gezinnen, moeders, kind, kind 4 jaar, kind 5 jaar, kind 6 jaar, kind 7 jaar, kind 8 jaar, kind 9 jaar, kind 10 jaar


Uittips Brandweer LEGO City, LEGO brandweer kazerne

Published on december 22nd, 2016 | by de redactie

0

Kom naar Brandweer LEGO City

De grootste Brandweer LEGO City van Nederland is deze kerstvakantie opnieuw te zien bij Veiligheidsmuseum PIT! De activiteit was in de meivakantie zo succesvol dat er besloten is om het in reprise te laten gaan. Bekijk 23 actuele Nederlandse incidenten die zijn nagebouwd met 100.000 LEGO steentjes. Bij elk van deze incidenten is om hulp van de brandweer gevraagd. De grootse LEGO brandweer kazerne is hier te zien en ontdek met een nieuwe puzzeltocht wat er allemaal bij het werk van de brandweer komt kijken.

Brandweer LEGO City

Ben jij benieuwd naar de wereld van politie, brandweer of ambulance? Volg dan een interactief lesje bij Veiligheidsmuseum PIT! In PIT kom je van alles te weten over de geschiedenis van veiligheid en wat hulpdiensten doen om de samenleving zo veilig mogelijk te maken. Er is veel te zien, maar ook veel te doen! Bekijk de historische collectie of speel spannende misdaadgames. Ben je geschikt als politieman? Hoe snel heb je de brand in de keuken geblust? Ben jij geflitst op de verkeersbaan? Met de PIT-Pas worden al je resultaten opgeslagen, die na het bezoek in je mail te vinden zijn.

Brandweer LEGO City, LEGO brandweer kazerne

SCHAATSEN

De openbare schaatsbaan voor de deur van het museum is natuurlijk ook open voor bezoekers van PIT. Dus neem je schaatsen mee! Heb je geen schaatsen? Schaatshuur wordt op sommige uren verzorgd door de Almeerse schaatsvereniging voor €2,00. Op 4,5, en 6 januari is er een Mini-Elfstedentocht. Tegen de kou serveert het museumrestaurant warme choco en erwtensoep. Kinderen die verkleed komen krijgen een leuke verrassing! Een leuk winters uitje voor het hele gezin!

pit%20schaatsbaan

BRANDWEERMAN SAM

Tatuu, tatuu, tatuuu: Brandweerman en kinderheld Sam, bekend van televisie, komt deze kerstvakantie ook een aantal keer naar Veiligheidsmuseum PIT. Deze dappere brandweerman beleeft elke keer opnieuw spannende avonturen met z’n vrienden. Meet & Greet met Sam en ga op de foto! Kijk hier voor meer informatie.

LEES OOK:

Tags: , , , , , , , , ,...

Comments are closed.

Back to Top ↑