Designed for rebels only

4 april 2018

Vanaf de eerste stapjes van mijn kinderen, heb ik goede schoenen erg belangrijk gevonden, maar de kinderen willen gewoon mooie stoere schoenen. Vooral Sam heeft al van kleins af aan een uitgesproken smaak. Het is dan ook echt iets voor Sam om deze mooie schoenen van Braqeez kinderschoenen te reviewen. Braqeez zijn zeer goede schoenen met een pasvorm die goed rekening houdt met de groeiende kindervoet én ze hebben altijd vrolijke hippe modellen, volgens de laatste trends. Wat ook niet onbelangrijk is, is dat het vrij betaalbare schoenen zijn van zeer goede kwaliteit. Dat heeft Sam, een echt buitenkind, wel nodig, want zijn schoenen moeten heel wat doorstaan.

Op de doos staat geschreven ‘gefeliciteerd! Je hebt een té gek paar schoenen gekocht’ en dat is zo. De schoenen zijn té gek!

Braqeez kinderschoenen

braqeez kinderschoenen, jongens sneakers, schoenen, braqeezWij hebben het model Devon Day van Braqeez getest. Devon Day is een stoere leer gevoerde hoge sneaker gemaakt van verschillende materialen; leer, suède en jeans. Die combinatie maakt de sneaker net wat anders dan alle anderen en zo stoer! Hij is uitgevoerd in schitterende voorjaarskleuren: hemelsblauw (de kleur van Sam zijn ogen) en gele accenten. Perfect voor nu (en regenachtige dagen in de zomer). Een schoen waar je vrolijk van wordt en de zomer van in je bol krijgt, maar omdat de schoen helemaal leer gevoerd is, is de schoen tegelijkertijd warm genoeg voor het wisselende lenteweer.

Bij het zien van de schoenen beginnen Sam zijn ogen te stralen. Hij weet precies wat hij mooi vindt en deze sneakers zijn gelijk zijn lievelingsschoenen! Ze zijn niet alleen in zijn lievelingskleur uitgevoerd, maar ze zitten ook zo ontzettend lekker. Sam springt en rent in het rond “Mag ik ze morgen ook naar school aan, mam?”.

Schoenen met klittenband

De gymp valt goed op maat. Sam heeft nu schoenmaat 33 ½ en de schoen in maat 34 zit goed met nog genoeg groeiruimte. “Ik kan lekker met mijn tenen wiebelen”. En zodra Sam de schoenen aanheeft, vertelt hij mij dat hij het lekker vindt dat ze aan de zijkant goed aansluiten. Sam heeft vrij smalle voeten, dus de schoen valt vrij smal. Het is fijn dat de schoenen klittenband hebben, want veters strikken vindt Sam nog steeds een beetje moeilijk en op de één of andere manier gaan ritsen (naast veters) vaak open bij hem.

braqeez kinderschoenen, jongens sneakers, schoenen, braqeez

Sam draagt hier zijn sneakers samen met de stoere sokken van Bonnie Doon.

En de print op de zijkant is precies groot genoeg om gezien te worden, want welk jongetje is nou niet gefascineerd door vliegtuigen? Maar ook niet te opvallend, zodat de schoen echt stoer blijft. En moeders vindt ontzettend leuk dat er AMS NL op staat. Mijn geboorteplaats en woonplaats voordat ik naar Frankrijk vertrok en ik heb er fijne herinneringen aan.

Deze schoenen zijn echt voor kinderen! Maar gelukkig niet dóór kinderen! Braqeez kinderschoenen garandeert dat hun schoenen vrij van kinderarbeid te zijn!

Designed for rebels only. Een perfecte stevige schoen, die alle avonturen van jongens goed bij kunnen houden.

braqeez kinderschoenen, jongens sneakers, schoenen, braqeez

braqeez kinderschoenen, jongens sneakers, schoenen, braqeez

Meer kinderschoenen blogs >>

Meer jongenskleding inspiratie >>

Kijk hier voor leuke jongensjassen >>

Outfit of the Day BOYS >>

Share on facebook
Delen op Facebook
Share on pinterest
Delen op Pinterest

Lees ook

nike air max motif, kids sneakers, jongens sneakers

Magic is in the Air by NIKE

Sneakers worden gedragen omdat ze zo lekker zitten. Maar ook hier zit verschil in. Bij onze jongens is onder de...
lente outfits voor jongens, jongenskleding voorjaar zomer 2022

Nieuwe voorjaarscollecties 2022 – lente outfits voor boys

Het is is lente! Tijd voor iets nieuws, tijd voor toffe lente outfits voor jongens en even een frisse wind...
kinderschoenen, kopen van kinderschoenen

Hier kun je op letten bij het kopen van kinderschoenen

Het kan een lastige opgave zijn: het vinden van de perfecte schoenen voor je kind. Het is namelijk belangrijk dat...