boyslabel, girlslabel, babylabel, kidslabel, jonge gezinnen, ouders voor ouders, blog, mamablogger, kinderen, kinderkleding, ontwikkeling kind, gezin, familie, opvoeding, mamablogs, jonge gezinnen marketing, marketing doelgroep ouders, mama campagne, marketing campagne gericht op ouders, content marketing, blog marketinghippe kinderkleding, meisjesmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, schoolgaande kinderen, family, samengestelde gezinnen, moeders, kind, kind 4 jaar, kind 5 jaar, kind 6 jaar, kind 7 jaar, kind 8 jaar, kind 9 jaar, kind 10 jaar


Jongensschoenen

Published on juni 28th, 2017 | by Sylvia

0

Timo let his rebel out!

Let the rebel out

Dat is wat er in de schoenen staat, nou dat moet lukken! Timo mocht een paar toffe sneakers van Braqeez testen. Wat me het eerst opvalt als ik de doos openmaak is dat de schoenen er ontzettend stevig uit zien. Ik word blij van die sterke neus die er op zit, die kan wel tegen een stootje! Meestal zijn de neuzen hier in no time kaal en versleten maar hier heb ik vertrouwen in.

Ik ben meestal niet zo dol op schoenen met veters én rits. Het lijkt altijd handig maar mijn ervaring is dan ze niet of nauwelijks in de schoenen kunnen komen als ze alleen de rits los maken (wat mij de bedoeling lijkt, zodat je niet hoeft te strikken, lekker snel en gemakkelijk dus). Maar de BQZ heeft de rits op de juist plek en werkt in dit geval goed. Waar Timo erg blij mee is, want dat strikken is altijd maar een gedoe.

Goed getest

Hij vind de schoenen super mooi, vooral de fel gele accenten vind hij tof, hij houdt wel van wat accenten zolang ze maar stoer zijn. Vanwege het warme weer, zijn ze nu wel een beetje te warm en dragen ze liever slippers. Maar toen ze van de week buiten gingen gymen had hij bedacht dat dat wel op deze schoenen kon. Het is tenslotte een beetje een mix tussen schoen en sneaker. De BQZ kwamen ruimschoots door de gym-test en Timo vond dat hij er prima op kon rennen, springen, voetballen, keepen en alles wat jongens nog meer doen.

Na de eerste keer dragen waren de neuzen natuurlijk niet meer wit, maar ik had ook wel gek op gekeken als dat wel het geval was. En om eerlijk te zijn vind ik ze iets minder wit ook mooier. De schoen/sneaker voelt stevig maar ook soepel aan, de voet kan goed afrollen. Timo heeft smalle voeten en deze passen goed bij zijn voeten. Ze vallen niet groot.

Kortom wij zijn fan, mooi zijn ze zeker!

Je shopt deze toffe sneakers bij:

Omoda

Braqueez schoenen review

Meer kinderschoenen blogs >>

Meer jongenskleding inspiratie >>

Kijk hier voor leuke jongensjassen >>

Outfit of the Day BOYS >>

Tags: , , , , , , ,...

Comments are closed.

Back to Top ↑