Ad SquareAd Square


Jongensschoenen

Published on december 23rd, 2017 | by de redactie

0

#SALE: Robuuste boots & stoere sneakers

 Stand out in the crowd met de nieuwe collectie van Braqeez schoenen voor boys! Robuuste boots, stoere sneakers met de coolste details en flitsende materialen. Deze schoenen zijn zo gemaakt dat ze een trendy en eigenwijze uitstraling hebben voor kids met lef! Alles kan en alles mag, want deze coole shoes zijn voor de echte rebels.

braqeez schoenenBraqeez schoenen voor boys

Deze winter steekt Braqeez zijn populairste jongensschoenen in een stoer nieuw jasje! Je vindt Braqeez’ onverwoestbare sneakers dit seizoen terug, gemaakt van soepel leer en zonder onnodige poespas. De mooie stiksels, stootneuzen en goede materialen geven de jongens collectie een stoer en strak uiterlijk. Zo kan jouw zoontje onbezonnen en extra lang plezier hebben van zijn nieuwe Braqeez schoenen.

De Braqeez kinderschoenen hebben een goede pasvorm voor alle rebels in de maten 20 t/m 42. Met de slijtvaste rubber zolen, zachte leren voeringen, flitsende materialen, doorgroeiruimte in de schoen en uitneembare binnenzolen is Braqeez naast fashionable ook nog eens hartstikke verantwoord!

Shoppen met een lekkere korting? Bekijk en shop Braqeez kinderschoenen oa bij:

Kleertjes.com

Braqeez designers reizen de hele wereld over om inspiratie op te doen en de nieuwste trends te spotten. Trends die met een eigenwijze stijl worden vertaald binnen de Braqeez filosofie. De kwalitatief goede kinderschoenen kenmerken zich door het gebruik van de beste materialen en een uitstekende pasvorm. Om de kwetsbare kindervoet te ondersteunen wordt er veel aandacht besteed aan onze leesten, deze zorgen voor het optimale loopcomfort. Iedere Braqeez schoen voorzien van slijtvaste rubberzolen, zachte leren voeringen, flitsende materialen, doorgroeiruimte en uitneembare binnenzolen. Braqeez kinderschoenen zijn hip én verantwoord!

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

Share Button

Tags: , , , , ,
Comments are closed.

Back to Top ↑