boyslabel, girlslabel, babylabel, kidslabel, jonge gezinnen, ouders voor ouders, blog, mamablogger, kinderen, kinderkleding, ontwikkeling kind, gezin, familie, opvoeding, mamablogs, jonge gezinnen marketing, marketing doelgroep ouders, mama campagne, marketing campagne gericht op ouders, content marketing, blog marketinghippe kinderkleding, meisjesmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, schoolgaande kinderen, family, samengestelde gezinnen, moeders, kind, kind 4 jaar, kind 5 jaar, kind 6 jaar, kind 7 jaar, kind 8 jaar, kind 9 jaar, kind 10 jaar


Jongensschoenen Braqeez Gio Genna - 421470 - Rood, braqeez sneakers, rode sneakers jongens, rode kindersneakers

Published on maart 16th, 2021 | by Danielle

0

Stoere Braqeez sneakers voor stoere boys

En zo opeens ben je 10 jaar en veranderd niet alleen dat je leeftijd niet meer bestaat uit 1 cijfer, maar veranderd ook je hele gedrag, houding en vooral de smaak in kleding en schoenen. Nathan weet heel goed wat hij wel en vooral niet wilt.  Hij is nu namelijk 10 en voelt zich heel stoer. En bij een stoere jongen horen natuurlijk stoere en gemakkelijke Braqeez sneakers. rode sneakers

Stoere Braqeez sneakers

Nathan vond zelf deze rode sneakers van Braqeez helemaal tof toen hij ze zag op de foto’s.  Toen ze binnenkwamen waren ze nog toffer dan op het plaatje. 

De Braqeez sneakers zijn rood van kleur waardoor ze goed opvallen! In het hippe design wordt gebruik gemaakt van verschillende materialen. Voor extra aantrekgemak hebben deze stoere sneakers zowel veters als een rits en de trendy bulky rubberzolen maken de kinderschoenen compleet.

Braqeez Gio Genna - 421470 - Rood, braqeez sneakers, rode sneakers jongens, rode kindersneakers

Vet coole sneakers Nathan!

Materiaal van de sneakers

De sneakers zijn gemaakt van leer en mesh. Ze zijn gevoerd met neopreen en hebben een uitneembaar voetbed, waarmee je eenvoudig kan controleren of de kinderschoenen nog goed passen of dat het tijd wordt voor een paar nieuwe!

stoere jongens schoenen, jongensschoenen

Zo in de hand zijn de schoenen best zwaar, maar daar merkt Nathan met lopen helemaal niks van. Hij geeft aan dat zijn nieuwe rode sneakers heerlijk lopen.

 rode sneakers jongens, rode kindersneakers, rode kindersneakers

Handig: sneakers met rits

Wat hij vooral geweldig vindt, is de rits aan de zijkant. Want hij heeft een hekel aan veters strikken. Normaliter gaan zijn schoenen met een hoop gewring aan, zodat hij zijn veters niet opnieuw hoeft te strikken.

Maar nu met de rits erbij is dat niet meer nodig en blijven deze gegarandeerd langer mooi aan de achterkant.

Braqeez Gio Genna - 421470 - Rood, braqeez sneakers, rode sneakers jongens, rode kindersneakers

Belangrijk: de neus van de schoen

De neuzen zijn vrij hard en stevig, wat ervoor zal zorgen dat er minder snel deuken in komen. 

En dan heb ik het vooral tijdens dat potje voetbal op school of buiten op straat en dat ze op elkaars tenen gaan staan.

Braqeez Gio Genna - 421470 - Rood, braqeez sneakers, rode sneakers jongens, rode kindersneakers,

Pasvorm en de juiste schoenmaat

Nathan draagt maat 37 in deze sneakers genaamd Gio Genna en ze gaan van maat 31 t/m 38 Ze vallen goed op maat. 

Om er zeker van te zijn dat je de juiste schoenmaat bestelt, heeft Braqeez een handige maatwijzer ontwikkeld. Zodat je precies kan zien welke maat jouw zoon nodig heeft. 

stoere kinderschoenen

LEES OOK:

Tags: , , , , , , , , ,...

Comments are closed.

Back to Top ↑