Bricksart

29 maart 2013

Het nieuwe Noppenstenen Speelmuseum BRICKSART is geopend. Een Speelmuseum voor jong en oud. Het Museum heeft opdracht gegeven aan zes kunstenaars om kunstwerken van kunststof noppenbouwstenen, bricks, te maken. De kunstwerken dienen als inspiratiebron om zelf aan de slag te gaan met de bricks.

ZELF BOUWEN 

Bij BRICKSART heb je altijd genoeg bricks om te bouwen wat je in je hoofd hebt. Duizenden kilo’s, 27 soorten in 12 kleuren. Er is een een groot speelplein voor de kinderen. Jongens ( en meiden) kunnen hier met de bricks spelen en hun eigen kunstwerk maken. Jongeren en volwassenen die gek zijn op bouwen kunnen zich storten op het maken van kunst en design objecten. Dus de hele familie kan lekker aan de slag.

JE KUNSTWERK MEENEMEN

Eigen gemaakt werk kan mee naar huis worden genomen voor € 4,00/100 gram. Zo kun je er nog lang van genieten en het bouwwerk aan iedereen laten zien.

FOTO

Ook de redactie van BOYSLABEL is erg benieuwd naar de prachtige bouwwerken. Maak een foto, stuur de foto naar info@boyslabel.com en misschien is jouw bouwwerk dan binnenkort op de site te bewonderen.

RESTAURANT DE OUDE REMISE

Na het harde werken moet er natuurlijk geschaft worden. BRICKSART heeft hiervoor de oplossing.  BRICKSART werkt samen met restaurant De Oude Remise. Op de kaart staan onder andere gezonde op kinderen afgestemde consumpties in kleine porties.

Klik hier voor de openingstijden en het adres van het speelmuseum>>>>>

Share on facebook
Delen op Facebook
Share on pinterest
Delen op Pinterest

Lees ook

TOP 10 Buitenzwembaden, leukste zwembaden nederland, bosbad

TOP 10 Buitenzwembaden in Nederland

Onlangs vroegen we jullie wat jullie favoriete top 10 buitenzwembaden in Nederland zijn. We kregen toen een hoop reacties en...
de leukste blotevoetenpaden van nederland, blotevoetenpad, blotevoetenpaden

10x De leukste blotevoetenpaden

Dit zijn de leukste blotevoetenpaden van Nederland. Wat? Nog nooit gehoord van een blotevoetenpad? Blotevoetenpaden zijn speciaal aangelegd om lekker door...
dagje uit in nederland, dagje uit met kinderen in nederland, 1000 dingen doen in nederland

1000x dagjes uit met kinderen in Nederland #coronaproof

“Wat gaan we doen vandaag?” is een veelgestelde vraag van mijn kinderen en helemaal nu we thuis zitten in deze...