boyslabel, girlslabel, babylabel, kidslabel, jonge gezinnen, ouders voor ouders, blog, mamablogger, kinderen, kinderkleding, ontwikkeling kind, gezin, familie, opvoeding, mamablogs, jonge gezinnen marketing, marketing doelgroep ouders, mama campagne, marketing campagne gericht op ouders, content marketing, blog marketinghippe kinderkleding, meisjesmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, schoolgaande kinderen, family, samengestelde gezinnen, moeders, kind, kind 4 jaar, kind 5 jaar, kind 6 jaar, kind 7 jaar, kind 8 jaar, kind 9 jaar, kind 10 jaar


Baby

Published on september 7th, 2015 | by de redactie

0

Carrots and Peas

We hebben bijzondere mooie houten kinderkameraccessoires gespot van het hippe eco merk Carrots and Peas. Wie kent niet deze leuke en grappige bosdiertjes? Misschien heb je ze zelfs wel eens ontmoet tijdens een bezoek aan het bos. Met de serie ‘Friends of the Forest’ brengen we deze bosdieren naar de kinderkamer toe en decoreren we deze met dit zachte natuurelement; hout. Hout heeft een natuurlijke uitstraling en is bij uitstek geschikt als kinderkameraccessoire. Maak kennis met de dansende bosdiertjes van de mobiel, de mobiel familie Uil of de unieke houten vlaggetjes slinger met een uitsnede van de zes bosdieren hert, bever, eekhoorn, kikker, konijn en vos.

Meer jongenskamer voorbeelden >>

Bekijk ook het leukste jongensbeddengoed >>

Carrots and Peas kinderkameraccessoires

mobiel_babykamer, mobiel kinderkamer, houten kinderkameraccessoires, carrots and peas accessoires

Houten kinderkameraccessoires

Kids genieten van houten elementen, ook als ze het wiegje zijn ontgroeid. Zie de kleine meneer groter worden met deze dieren in zijn kamertje. Hij leert wat er in het bos woont en leeft en als hij begint te kletsen herkent hij de dieren en benoemt ze. Misschien krijgen ze zelfs wel een eigen naam. Friends of the Forests leert je kijken door de ogen van een kind. Een bezoek aan het bos is hierna nooit meer hetzelfde! Maar misschien ben je zelf ook grote fan van deze lieve bosdiertjes. Er is een bijzondere vlaggenlijn gemaakt om als versiering en decoratie op de kinderkamer of in de woon- of werkkamer te hangen. De eenvoud en het materiaal maken deze ontwerpen bijzonder mooi en geschikt voor iedere ruimte. Wij zijn fan!

Bekijk en shop Carrots and Peas accessoires oa bij:

Felientje

uiltjes_kamer, houten kinderkameraccessoires, carrots and peas

Bekijk meer thema kinderkamers >>

Toffe muurstickers jongenskamer >>

Tags: , , , , , , ,...

Comments are closed.

Back to Top ↑