boyslabel, girlslabel, babylabel, kidslabel, jonge gezinnen, ouders voor ouders, blog, mamablogger, kinderen, kinderkleding, ontwikkeling kind, gezin, familie, opvoeding, mamablogs, jonge gezinnen marketing, marketing doelgroep ouders, mama campagne, marketing campagne gericht op ouders, content marketing, blog marketinghippe kinderkleding, meisjesmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, schoolgaande kinderen, family, samengestelde gezinnen, moeders, kind, kind 4 jaar, kind 5 jaar, kind 6 jaar, kind 7 jaar, kind 8 jaar, kind 9 jaar, kind 10 jaar


Uittips Checkpoint Theater, dagje uit met jongens, kinderuitje, theater voor kinderen

Published on september 27th, 2016 | by de redactie

0

Checkpoint Theater

Zijn de jongens bij jou thuis ook gek van zelf proefjes doen, experimenteren en kijken hoe ver je kunt gaan voordat iets uit elkaar spat, explodeert of een andere vorm aanneemt? Hier thuis wel. Flessen worden gevuld met cola en Mentos totdat de cola spuitend de fles uitkomt zetten. Of bakpoeder en azijn in een flesje geeft een harde knal. Niets is te gek en ik blij dat ik niet alles zie van ze. Wel wijs ik ze vaak genoeg op de gevaren wat er allemaal kan gebeuren, maarja, die blikken die ze me dan toewerpen … Misschien moeten ze het ook wel zelf ontdekken (tot op zekere hoogte natuurlijk).

Wij zijn geweest naar het Checkpoint theater. Lees onze review >>

Checkpoint Theater

Presentatrice Rachel Rosier en haar testteam komen naar het theater! Vanaf 15 oktober is Checkpoint Theater (8+) te zien én te beleven in de Nederlandse theaters. Met spectaculaire experimenten en proefjes is het een spannende en interactieve voorstelling voor het hele gezin. Gedurende de show wordt het publiek uitgenodigd deel te nemen op het toneel. Zweef mee met de hovercrafttest, schiet met een zelfgemaakt paintball-kanon of loop over water bij de Maizena-test. Checkpoint Theater is een unieke belevenis die je niet snel zal vergeten. De voorstelling is alleen dit theaterseizoen en in een beperkt aantal theaters te zien.

‘Zet je veiligheidsbril en gehoorbeschermers op, want er komen ontploffingen!’

Ook in de zaal van de theatervoorstelling van Checkpoint is genoeg te beleven: leer hoe luchtdruk zich verplaatst, ontwijk ringen van rook en help mee een rubberboot een parcours door de zaal af te laten leggen. Bij Checkpoint Theater gaat het behalve om de experimenten die de bezoeker mag uitvoeren, ook om de strijd tussen de jongens en de meiden. In een zinderende wedstrijd waarin alle kinderen uit de zaal mee kunnen doen, wordt duidelijk welk deel van het publiek in deze show de beste is bij de tests.

Kijk voor alle data, theaters en kaartverkoop op www.checkpointtheater.nl.

 ...

Comments are closed.

Back to Top ↑