boyslabel, girlslabel, babylabel, kidslabel, jonge gezinnen, ouders voor ouders, blog, mamablogger, kinderen, kinderkleding, ontwikkeling kind, gezin, familie, opvoeding, mamablogs, jonge gezinnen marketing, marketing doelgroep ouders, mama campagne, marketing campagne gericht op ouders, content marketing, blog marketinghippe kinderkleding, meisjesmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, schoolgaande kinderen, family, samengestelde gezinnen, moeders, kind, kind 4 jaar, kind 5 jaar, kind 6 jaar, kind 7 jaar, kind 8 jaar, kind 9 jaar, kind 10 jaar


Reizen citytrip met kinderen

Published on maart 10th, 2017 | by Colinda

0

Citytrip met de kids, doen jullie dit wel eens?

Samen met je kinderen de wereld te ontdekken. Veel gezinnen durven deze stap niet aan, maar met een goede voorbereiding, het juiste reistempo, voldoende vrijheid en afwisseling is dit echt mogelijk en genieten jij en je kinderen echt van zo’n unieke citytrip met kinderen.

Citytrip met kinderen

Waar wil je heen, welke steden wil je bezoeken. Misschien hebben de kinderen wel een voorkeur en bekijk op internet wat er in dit land en deze plaats te zien is. Wat zou je nou echt graag willen zien of ontdekken van deze stad. Dit is zo leuk om samen te doen. De voorpret hoort er ook bij en hier begint je reis eigenlijk al.

De leukste steden

Welke steden zijn leuk om te bezoeken met kinderen? Wil je veel activiteiten doen, ga dan naar het bruisende Londen. Zijn jullie gek op kunst, cultuur en design, bezoek dan het hippe Berlijn. Barcelona is de perfecte stad om ‘s ochtends in rond te dwalen en waar de kids zich ‘s middags heerlijk op het strand en in de zee kunnen uitleven. Kopenhagen is hip en trendy, prachtige vanwege de mix tussen oud en nieuw. Vergeet hier zeker niet om een bezoek aan Tivoli te brengen. En ben je al wel eens in Boekarest of Lissabon geweest? Super leuk om dit samen met de kinderen te ondernemen.

Stedentrip inspiratie

Inspiratie nodig voor een leuke citytrip met kinderen? Wij hebben een overzicht voor je van de beste steden qua onderwerpen gevonden. Bij Omio hebben ze een overzicht gemaakt van de Top 100 stedentrips op basis van de volgende categorieën: dagactiviteiten, nachtleven, accommodatie, eten en drinken en vervoer. Handig en heel inspirerend! Bekijk de favoriete stedentrips van dit moment.

Citytrip met kinderen … doen jullie dit wel eens? En waar gaan jullie het liefst heen? Leuk als je dit deelt met ons, wij zijn benieuwd!

Stedentrip naar Rome >>

Stedentrip Berlijn >>

Citytrip met kinderen, stedentrip...

Comments are closed.

Back to Top ↑