Reis door het menselijk lichaam

10 november 2011

“Mam, waardoor kun je ruiken?”, ‘mam, hoe komt het dat je moet poepen?” Heb jij thuis ook van die kids die alles willen weten en je de oren van je hoofd vragen over het hele lichaam. Ja, want hoe werkt het nou eigenlijk allemaal. Neem ze mee naar Corpus en ze kunnen zelf op ontdekking gaan in dit museum. Ze mogen overal aanzitten en zien met eigen ogen hoe het lichaam in elkaar steekt. Een duidelijker manier van ontdekken is er niet!

corpus, dagje uit met kinderen

Kom naar het Corpus Museum in Oegstgeest. In dit unieke museum is de anatomie van het menselijk lichaam te bewonderen. In het museum, gesitueerd in een silhouet van een zittend mens, kan je een reis door het menselijk lichaam maken. Hersenen, hart, longen, ogen, oren, bloedlichaampjes; ze komen allemaal uitgebreid aan bod. Op een interactieve manier word je geïnformeerd over het menselijk lichaam, de werking hiervan en gevolgen van goed eten, leven en bewegen voor het lichaam.

CORPUS

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

julianatoren halloween

Kids er op uit! – Halloween in Kinderpretpark Julianatoren

Met de kids er op uit, wie vind dat nou niet leuk? Vanaf 1 t/m 30 oktober is het een...
Op avontuur in de LEGO werel

Kids erop uit! Legoland Discovery Centre Scheveningen

Jongens en LEGO is natuurlijk altijd een goede combi! Het staat hier in huis altijd standaard op de verlanglijsten van...
20220828_152314

Nu in de bioscoop Ted & De Magische smaragd

Zondag 28 augustus, voor ons de allerlaatste dag van de vakantie hadden we nog een leuk uitje voor de jongens....