boyslabel, girlslabel, babylabel, kidslabel, jonge gezinnen, ouders voor ouders, blog, mamablogger, kinderen, kinderkleding, ontwikkeling kind, gezin, familie, opvoeding, mamablogs, jonge gezinnen marketing, marketing doelgroep ouders, mama campagne, marketing campagne gericht op ouders, content marketing, blog marketinghippe kinderkleding, meisjesmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, schoolgaande kinderen, family, samengestelde gezinnen, moeders, kind, kind 4 jaar, kind 5 jaar, kind 6 jaar, kind 7 jaar, kind 8 jaar, kind 9 jaar, kind 10 jaar


Review speelgoed crocodile creek puzzel, puzzel haaien

Published on november 13th, 2018 | by Colinda

0

Op zoek naar een echt mooie puzzel!

We doen het veel; puzzelen. En het liefst een uitdagende puzzel. Niet eentje waar we zo mee klaar zijn. Nee, eentje die mooi van kleur is, een sprekende afbeelding heeft, liefst ook nog waar je wat van kan leren en met genoeg stukjes dat we een middagje zoet zijn. De keus viel dit keer op de mooie Crocodile Creek puzzel met haaien.

Lees ook: Laat je kinderen veel puzzelen, want het is goed voor ze >>

Leuk en leerzaam: wereld puzzels >>

Crocodile Creek puzzel

Deze Crocodile Creek puzzel met haaien ziet er door de doos al prachtig uit. We gaan de uitdaging van 300 stukjes aan. De puzzelstukjes zitten netjes in een plastic zak. Aan de binnenkant van de doos zien we al de 36 haaien weergegeven met naam en al. Jeetje, dat is tof. Zo kun je precies zien welke haai je aan het puzzelen bent, heel leerzaam en leuk!

Eerlijk gezegd…

Eerlijk gezegd viel de puzzel best een beetje tegen, maar dat was juist ook leuk. Ik heb Boris geholpen, even lekker een middagje samen puzzelen, maar we dachten dat doen we wel even… Niets is minder waar. Het is echt een uitdagende puzzel. Dat komt ook door de kleur van de puzzel. Veel blauwtinten die op elkaar lijken, maar o zo leuk om ze te zoeken.

Puzzel uitdaging

Wil jij de uitdaging van deze Crocodile Creek puzzel ook aangaan? Doe mee met onze puzzel winactie op Boyslabel of de puzzel winactie op Girlslabel.


puzzel, haaien puzzel, kinderpuzzel 300 stukjes

kinderpuzzels, legpuzzels

Crocodile Creek puzzel, haaien puzzel, kinderpuzzel 300 stukjes

puzzel, haaien puzzel, kinderpuzzel 300 stukjes

Crocodile Creek puzzel, haaien puzzel, kinderpuzzel

Uren speelplezier met dit te gekke speelgoed voor jongens >>...

Comments are closed.

Back to Top ↑