boyslabel, girlslabel, babylabel, kidslabel, jonge gezinnen, ouders voor ouders, blog, mamablogger, kinderen, kinderkleding, ontwikkeling kind, gezin, familie, opvoeding, mamablogs, jonge gezinnen marketing, marketing doelgroep ouders, mama campagne, marketing campagne gericht op ouders, content marketing, blog marketinghippe kinderkleding, meisjesmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, schoolgaande kinderen, family, samengestelde gezinnen, moeders, kind, kind 4 jaar, kind 5 jaar, kind 6 jaar, kind 7 jaar, kind 8 jaar, kind 9 jaar, kind 10 jaar


Blogs

Published on oktober 15th, 2013 | by Colinda

0

Dagje LEGO WORLD

Een dagje LEGO WORLD staat bij ons ieder jaar in de herfstvakantie op de planning, en ook dit jaar. Alleen dit jaar reden wij niet richting Zwolle, maar voor de verandering naar Utrecht. LEGO WORLD groeide uit zijn jasje en is dus verhuisd naar een grotere en  centraler gelegen locatie. Wij waren dan ook erg benieuwd hoe het hier zou zijn, net zo leuk en zou er net  zo veel te zien zijn?

Bekijk ook deze gratis uitjes >>

Lees ook: Low-budget gezinsuitje organiseren >>

LEGO WORLD

LEGO WORLD 2013

Herfstvakantie uitje

Bij binnenkomst in de hal van LEGO WORLD kregen we meteen bandjes uitgereikt om de kinderen om de pols te doen met naam en telefoonnummer. Goed geregeld en nodig ook, ik ben twee keer aangesproken door kinderen die hun ouders uit het oog verloren hadden of ik hun moeder en tante kon bellen. Ja, wat wil je ook. Wat was er veel te zien en te beleven. De kinderen renden rond van de spannende wedstrijden met LEGO Chima naar de stormbaan en vervolgens wilden ze meedoen met de LEGO bouwwedstrijd en daarna naar de bioscoop. Je keek je ogen uit en wat hebben de kinderen veel kunnen doen en beleven.

LEGO douche

Nieuwe LEGO activiteit

De meest populaire nieuwe LEGO activiteit tijdens LEGO WORLD was dit jaar zonder meer de LEGO douche. De jongens konden met een poncho onder deze ‘douche’ gaan staan waar miljoenen LEGO steentjes uit kwamen. Wat een te gekke beleving en bij thuiskomst vonden we de kleine LEGOsteentjes nog in hun schoenen en onderbroek terug 🙂 De jongens konden LEGO City brandweerman spelen en helpen met het blussen van een brand, een laserzwaard bouwen bij LEGO Star Wars, meebouwen aan een graffitimuur met je eigen naam erin. Eigenlijk was het te veel voor 1 dag. Natuurlijk hebben ze ook de gloednieuwe LEGO MINDSTORMS EV3 uit geprobeerd, want deze staat heel hoog op het verlanglijstje van Thijs en Sebas voor Sinterklaas.

LEGO WORLD was een geweldig leuke ervaring. De jongens en ik waren positief verrast door de gave opzet van het evenement. Dit jaar was er meer te spelen en te beleven voor de jongens zelf. Ze mochten overal aanzitten (in Hal 1) en konden lekker actief bezig zijn en het was leuk voor zowel kleine kinderen en grote jongens. LEGO WORLD blijft toch het favoriete dagje uit van mijn jongens. En dan thuis weer lekker spelen met LEGO speelgoed.

Voor iedereen die dit jaar LEGO WORLD heeft moeten missen, zorg dat je er volgend jaar bij bent met het hele gezin! Dit valt wederom in de herfstvakantie.

Thijs Sebas en Boris prive!!!

Meer herfstvakantie uittips >>

LEGO WORLD – legoworld

BewarenBewaren

Tags: , , , , , , , ,...

Comments are closed.

Back to Top ↑