boyslabel, girlslabel, babylabel, kidslabel, jonge gezinnen, ouders voor ouders, blog, mamablogger, kinderen, kinderkleding, ontwikkeling kind, gezin, familie, opvoeding, mamablogs, jonge gezinnen marketing, marketing doelgroep ouders, mama campagne, marketing campagne gericht op ouders, content marketing, blog marketinghippe kinderkleding, meisjesmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, schoolgaande kinderen, family, samengestelde gezinnen, moeders, kind, kind 4 jaar, kind 5 jaar, kind 6 jaar, kind 7 jaar, kind 8 jaar, kind 9 jaar, kind 10 jaar


Kinderfeestjes

Published on juni 29th, 2014 | by de redactie

0

De Kinderwerkplaats – voor de leukste klusfeestjes

Een klusfeestje staat op nummer 1 als het gaat om favoriete kinderfeestjes bij onze jongens. Wij hebben nu een topper ontdekt: De Kinderwerkplaats in Den Haag. Dit is een werkplaats waar kinderen spelenderwijs kunnen ontdekken en leren. De activiteiten zijn geïnspireerd op oude ambachten en hedendaagse beroepen.

De Kinderwerkplaats voor kinderen

Al spelend kunnen de kinderen ervaren hoe het is om bijvoorbeeld een stratenmaker, automonteur, botenbouwer, waterbouwkundige, schilder en/of timmerman te zijn. Daarnaast zijn er nog vele andere activiteiten zoals de papierfabriek, het recyclestation en de kaarsenmakerij.

In het Lab wordt een grote variëteit van proefjes aangeboden; van vulkaanuitbarstingen tot en met onderzoeken met elektriciteit of bijvoorbeeld met water. Na binnenkomst ontvangt elk kind een gereedschapskist met daarin de materialen die nodig zijn voor de activiteiten.

Kinderfeestjes in de Kinderwerkplaats

Tijdens een kinderfeestje wordt in de stoere kantine de feesttafel speciaal voor de jarige gereserveerd en versierd. Bij binnenkomst staan op de tafel kannen met limonade en iets lekkers klaar. De jarig mag plaatsnemen op de handgemaakte verjaardagsstoel en krijgt een cadeautje van De Kinderwerkplaats. Daarna mogen de kinderen een keus maken uit de hele stapel verkleedkleren. Vervolgens gaan de met bouwhelm, overal of stofjas als echte werklieden aan de slag. Je mag de hele dag blijven!

De Kinderwerkplaats is geopend op woensdag, zaterdag en zondag. In de schoolvakanties zijn de openingstijden verruimd. Kijk hier voor meer informatie >>>

kinderwerkplaats

 

Tags: , , , , , , , , , ,...

Comments are closed.

Back to Top ↑