De Musthave Shoesme schoenen voor stoere jongens!

6 oktober 2023

De temperaturen zullen het niet zeggen, toch is het echt Herfst! En bij het aanbreken van dit nieuwe seizoen, horen natuurlijk ook nieuwe schoenen. De stoere stappers van Shoesme bewijzen maar weer dat ze tot de topkwaliteit behoren. Ze zitten niet alleen lekker maar staan ook nog eens super tof waarbij de kleur Cognac helemaal matched met het huidige seizoen. Wij kregen deze musthave schoenen voor stoere jongens

Stoere schoenen voor onze stoer bink!

Een schoen die perfect zit om dit bijna kleutervoetje: check! Een stoer uiterlijk? Check! En natuurlijk een prachtige Cognac kleur die perfect matched met het huidige seizoen? check! De titel zegt het al, wij zijn zeer tevreden met deze stoere en stijlvolle schoen.

Bij het zien van zijn nieuwe Shoesme schoenen zei onze zoon gelijk ‘wauw! Die zijn leuk!’ Natuurlijk moesten de schoenen zo snel mogelijk aangetrokken worden, hij was helemaal trots! Deze trendy cognac kleurige jongensschoenen staan hem echt heel erg leuk en zodra ik hem lekker heen en weer zag rennen, zag ik dat onze bink er helemaal blij mee was en dat de schoenen perfect zaten.

Meer jongensschoenen

Ongeëvenaarde kwaliteit

De schoenen van Shoesme hebben altijd iets gemeen: ze zijn stoer én de kwaliteit stelt je nooit teleur! Onze zoon en dochter dragen allebei schoenen van dit ontzettend fijne merk,  en dat is niet zonder reden. De pasvorm is zeer goed en door de flexibele zool en het soepele leer, zitten deze schoenen als een huis! En doordat de schoenen volledig van soepel leer zijn gemaakt gaan ze ook zeer lang mee (mits je ze natuurlijk goed beschermd met een kwalitatief goede spray tegen diverse weersomstandigheden)

Eenvoudig onderhoud = een topconditie van je schoenen

Om de Shoesme schoenen zo lang mogelijk in topconditie te behouden, is het belangrijk ze regelmatig goed in de sprayen voor bescherming tegen vocht en vuil. Vooral met jonge kinderen die veel buitenspelen en lekker kunnen ravotten is dit stukje extra onderhoudt geen overbodige luxe.

Zijn de stappers van je zoon toch vies geworden? Maak je geen zorgen, want met een vochtige doek kan je de schoenen zeer makkelijk schoonpoetsen en dan zijn ze weer zo goed als nieuw!

Wij raden deze Shoesme schoenen aan!

Elke stap die onze avontuurlijke zoon neemt is kostbaar, en we hebben ontdekt dat de keuze van schoenen echt een wereld van een verschil kan maken. Wij gaan voor kwaliteit maar verliezen de behoeftes en karakter van onze zoon niet uit het oog. Met deze schoenen voor stoere jongens hebben we niet alleen kwaliteit en stijl gevonden, maar ook pure tevredenheid. Wij als ouders raden deze schoenen van harte aan, omdat we zien hoeveel plezier onze kinderen hebben van deze trendy en zeer comfortabele schoenen.

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

boyslabel.com-2

Kinderen stappen modieus en betaalbaar door het leven: Tips voor het kopen van kinderschoenen

Als ouder wil je natuurlijk het beste voor je kinderen, maar dat betekent niet dat je de bank moet breken...
braqeez jongens schoenen sneakers

Stoer en ideaal voor het najaar: de sneakers van Braqeez

We hadden het geluk dat we de sneakers uit de nieuwe herfst/winter collectie van Braqeez mochten reviewen. Na even speuren...
jongens sandalen bunnie

Sandalen weertje

Het is weer de tijd van het jaar de sandalen mogen weer uit de kast. En Damon draagt ze heel...