boyslabel, girlslabel, babylabel, kidslabel, jonge gezinnen, ouders voor ouders, blog, mamablogger, kinderen, kinderkleding, ontwikkeling kind, gezin, familie, opvoeding, mamablogs, jonge gezinnen marketing, marketing doelgroep ouders, mama campagne, marketing campagne gericht op ouders, content marketing, blog marketinghippe kinderkleding, meisjesmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, schoolgaande kinderen, family, samengestelde gezinnen, moeders, kind, kind 4 jaar, kind 5 jaar, kind 6 jaar, kind 7 jaar, kind 8 jaar, kind 9 jaar, kind 10 jaar


Uittips de stad van sint, ontmoet sinterklaas

Published on november 14th, 2019 | by de redactie

0

In de Stad van Sint kun je Sinterklaas ontmoeten!

Het is een drukte van belang in De stad van Sint, want cadeautjes worden ingepakt voor elk kind. Alle pietjes lopen, praten en rennen in het rond. Soms verdwijnt zelfs een pepernootje in hun mond… Breng eerst een bezoek aan het huis van de Sint, de deur staat open voor elk lief kind. Natuurlijk hebben de pietjes ook een lekker bed, deze hebben ze gezellig naast elkaar neergezet. Genoeg gekeken, er is werk aan de winkel, vanuit de pepernotenbakkerij klinkt veel gerinkel. Help de bakpieten een handje mee, dan zijn zij ook weer tevree! de stad van sint – ontmoet sinterklaas

Dit speelgoed staat op de verlanglijstjes van de jongens >>

De Stad van Sint

Kom zaterdag 23 of zondag 23 november of 30 november en 1 december naar het Archeon en bezoek De Stad van Sinterklaas! Hier kun je Sinterklaas ontmoeten want In de Stad van Sint logeert sint in het koopmanshuis. Bezoek zijn woonhuis en zijn speciale werkkamer. De pieten logeren in een grote pietenslaapkamer. De inpakpiet, de paardenpiet, de ezelpiet en de timmerpiet, ze zijn er allemaal. Laten we de pepernotenpiet niet vergeten, hij bakt heel veel pepernoten in de bakkerij van Archeon.

Pietendiploma

In de pietenhuisjes kunnen de kinderen verschillende opdrachten doen, zoals pakjes gooien, rijmen met de rijmpiet, kleuren met de tekenpiet, pakjes schieten met pijl en boog, schrijven met een veer en nog veel meer. Ook kunnen ze een Pietendiploma behalen!

Sinterklaasbrunch

Op zondag is er zelfs een heerlijke Sinterklaasbrunch van 11.00 tot 13.00 uur inclusief entree tot de Stad van Sinterklaas. De Pieten nemen kadootjes mee en natuurlijk mag een foto met Sint niet ontbreken. De speciale brunch begint om 11.00 uur en eindigt om circa 13.00 uur. Na de brunch is er volop gelegenheid om de Stad van Sinterklaas te bezoeken en er is vertier voor jong en oud. Kinderen kunnen meedoen aan de activiteiten en ontvangen dan een écht pietendiploma.

Kijk hier voor meer info>>>

de stad van sint, ontmoet sinterklaas

Sinterklaas speelgoed en cadeau inspiratie >>

 

Tags: , , , , , , , ,...

Comments are closed.

Back to Top ↑