De Teekenschool

28 mei 2015

De Teekenschool is de leukste school van de hele wereld. Hier kun je leuke dingen leren én beleven. Het hele jaar door kunnen volwassenen, families én kinderen hier creatieve workshops en cursussen volgen. De Teekenschool is gelegen in de museumtuin, maar 100 meter van de hoofdingang van het Rijksmuseum.

In de Teekenschool zijn drie volledig ingerichte ateliers waar iedereen van 3 tot 300 (met of zonder ervaring) dagelijks kan leren schilderen, tekenen, fotograferen en ontwerpen. Een beeldende kunst Atelier waar teken- en schilderworkshops worden gegeven. Het Medialab waar je zelf ontwerpen kunt maken of een les fotografie kunt volgen. En in het levensechte Gouden Eeuw-theater ontdek je de geschiedenis van de 17de eeuw. In alle ateliers vind je mooie materialen, de nieuwste technieken en leuke mensen die je helpen.

Open huis in De Teekenschool 

De Teekenschool houdt op zaterdag 6 juni van 13 tot 17 uur open huis voor families en kinderen. Kom tekenen, fotograferen, ontwerpen en vooral de sfeer proeven. Je kunt gratis deelnemen aan inloopworkshops én elk half uur starten previews van de programma’s. Natuurlijk met limonade én iets lekkers. En misschien vind je het wel zo leuk dat je in september gaat starten met één van de vier splinternieuwe cursussen voor kinderen.

Kijk hier voor meer informatie>>>

 

teekenschool

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

image-1-2

VROOMMMM wij gaan naar de Monster Jam!

In Mei is het weer zo ver… De Monster Jam is terug en het word nog gaver dan de vorige...
etl-san-antonio

Win 4 kaartjes voor de MONSTER JAM 2024!

Ja je leest het goed, wij geven nog eens 4 kaartjes weg! Kun je gezellig met je vader, moeder, opa,...
image-2

De enige echte Marvel Monster Jam Trucks maken hun opwachting tijdens Monster Jam® 2024!

Monster Jam® keert, na twee eerdere uitverkochte events, ook in 2024 terug naar Nederland. ’s Werelds grootste, onverwachte en onvergetelijke...