boyslabel, girlslabel, babylabel, kidslabel, jonge gezinnen, ouders voor ouders, blog, mamablogger, kinderen, kinderkleding, ontwikkeling kind, gezin, familie, opvoeding, mamablogs, jonge gezinnen marketing, marketing doelgroep ouders, mama campagne, marketing campagne gericht op ouders, content marketing, blog marketinghippe kinderkleding, meisjesmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, schoolgaande kinderen, family, samengestelde gezinnen, moeders, kind, kind 4 jaar, kind 5 jaar, kind 6 jaar, kind 7 jaar, kind 8 jaar, kind 9 jaar, kind 10 jaar


Kinderboeken De Tempeljagers de speer van Odin, De Tempeljagers boek 4, De Tempeljagers deel 4, Micheal Reef, leuk jongensboek

Published on oktober 10th, 2021 | by Colinda

0

NIEUW: De Tempeljagers de speer van Odin

Alleen bij het zien van de boekenkaft krijg je toch gewoon al zin om direct in dit boek te beginnen! Deel 4 van de favoriete kinderboeken serie De Tempeljagers heet De Speer van Odin. Een superspannend en ijskoud avontuur.

De Tempeljagers 4

Wil je graag een boek lezen vol avonturen en met een flinke dosis spanning? Dan is De Tempeljagers het juiste kinderboek voor jou! Het leuke van deze boekenserie is dat ieder boek een afzonder avontuur heeft met een einde. Dus je kunt ieder boek afzonderlijk lezen en je hoeft niet perse met deel 1 te beginnen. Maar daar is Boris wel in begonnen en hij heeft alle boeken gelezen. Dus toen hij hoorde van deel 4 moest hij nog even wachten, maar nu is het eindelijk zover. Boris kan verder in zijn favoriete kinderboekenserie.

De Tempeljagers de speer van Odin, De Tempeljagers boek 4, De Tempeljagers deel 4, Micheal Reef, leuk jongensboek

De speer van Odin

Wanneer de Mentiri, een onberekenbare organisatie op zoek naar macht, tante Lara’s huis binnendringt, weten de Tempeljagers dat er groot gevaar dreigt. Een Vikinghelm wordt gestolen, waarmee de Mentiri de legendarische speer van Odin in handen willen krijgen voor hun duistere plannen.

De Tempeljagers reizen af naar Siberië om de helm terug te halen uit het hoofdkwartier van de Mentiri. Lukt het de Tempeljagers om te ontsnappen uit de basis en de legendarische speer van Odin veilig te houden. 

De Tempeljagers de speer van Odin, De Tempeljagers boek 4, De Tempeljagers deel 4, Micheal Reef, leuk jongensboek

Deel van de serie: De Tempeljagers – Deel 4
Leeftijd: 
10+
Niveau: Makkelijk
Schrijver:  Micheal Reefs
Illustrator: Bart Bus
Uitvoering: Hardcover
Aantal bladzijdes: 272

KIJK HIER

De QR-code op de achterkant van het boek zag Boris meteen staan. Hij haalde direct zijn mobieltje tevoorschijn (ja,ja, meneer zit nu op de ‘middelbare’ en heeft natuurlijk een eigen mobieltje 😉 ) en kon zo direct de trailer van het boek bekijken. Na het zien van de spannende trailer is hij meteen begonnen het boek te lezen.

Boris is er inmiddels achter dat de speer van Odin (Odin is een noorse god) een mythisch wapen is dat de Vikingen lang geleden naar het eiland Farblönvik gebracht hebben om het veilig te houden voor de rest van de wereld. Het eiland Farblönvik wordt verborgen gehouden door een krachtveld. Met een oude Vikinghelm kunnen ze bij de speer komen, maar de Mentiri hebben de helm gestolen. Maar wat kan het krachtveld verbreken …

Wordt vervolgd.

LEES OOK:

Tags: , , , , , , ,...

Comments are closed.

Back to Top ↑