boyslabel, girlslabel, babylabel, kidslabel, jonge gezinnen, ouders voor ouders, blog, mamablogger, kinderen, kinderkleding, ontwikkeling kind, gezin, familie, opvoeding, mamablogs, jonge gezinnen marketing, marketing doelgroep ouders, mama campagne, marketing campagne gericht op ouders, content marketing, blog marketinghippe kinderkleding, meisjesmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, schoolgaande kinderen, family, samengestelde gezinnen, moeders, kind, kind 4 jaar, kind 5 jaar, kind 6 jaar, kind 7 jaar, kind 8 jaar, kind 9 jaar, kind 10 jaar


Kinderboeken De Tempeljagers - Michael Reefs, De Tempeljagers 2 - De Tempeljagers - Het mysterie van de Gouden Feniks, De Tempeljagers 1 - Het verdwenen eiland Kivamba

Published on oktober 6th, 2020 | by Colinda

0

De Tempeljagers – Michael Reefs: spannende kinderboeken serie

Spannende kinderboeken daar houdt Boris wel van. Hij was dan ook meteen geïntrigeerd door de titel en de cover van de boeken van De Tempeljagers van Michael Reefs.  Hij was dan ook helemaal blij met deze twee spannende kinderboeken en is meteen met lezen begonnen. Maar ondertussen kwamen we ook nog een spannende China escape tegen…

Bekijk ook deze leuke kinderboeken voor 8 tot 10 jaar >>

De Tempeljagers 1 – Het verdwenen eiland Kivamba

Wanneer broers Noah en Finn op onderzoek uitgaan in de reusachtige kelder van Chateau Ravenhorst, vinden ze een oeroude landkaart. Deze toont het mysterieuze en onvindbare eiland Kivamba.

Het zou een eiland vol gevaar zijn, dat misschien beter onontdekt kan blijven. Maar… het avontuur is aanlokkelijk en samen met hun beste vriendin Tess haalt de tweeling hun avontuurlijke tante over voor een laatste ontdekkingsreis.

Maar dan wordt tante Lara op het eiland ontvoerd en moet het drietal een magisch voorwerp uit een tempel halen om Lara terug te krijgen. Wat volgt is een zenuwslopende zoektocht vol listen, valstrikken en gevaren.

Bekijk meer van De Tempeljagers 1 hier

De Tempeljagers 2 - De Tempeljagers - Het mysterie van de Gouden Feniks

De Tempeljagers 2 – De Tempeljagers – Het mysterie van de Gouden Feniks

Zijn de Tempeljagers sterk genoeg om het tegen Chinese spionnen op te nemen en de wereld te behoeden voor een groot gevaar?

Tess, haar vriendin Kim, Noah, Finn en hun tante Lara gaan in China op zoek naar Xi’Bao, een lang verloren bergstad. Aan boord van de Trans Mongolië Express ontmoeten de Tempeljagers twee Chinese spionnen die op zoek zijn naar Lara. Ze willen haar gebruiken om de legendarische Perzik van Onsterfelijkheid te vinden, die diep verborgen in de Drakenberg in Xi’Bao ligt. Maar om daar te komen moeten ze eerst het mysterie van de gouden feniks ontrafelen. Zijn de Tempeljagers sterk genoeg om het tegen de spionnen op te nemen en de wereld te behoeden voor een groot gevaar?

Bekijk hier meer van De Tempeljagers 2

de tempeljagers, kinderboek, De Tempeljagers - Michael Reefs

De grote China escape

Door het lezen van deze spannende kinderboeken kom je helemaal in het verhaal. Daarom is het des te leuker dat je op de officiële site van De Tempeljagers mee kunt doen aan de grote China Escape!

Diep verscholen in de Chinese bergen ligt de verloren stad Xi-Bao, waar ooit keizerin Xue regeerde in haar Gouden Paleis, dat goed verborgen lag in de gruwelijke Drakenberg. Jij kunt de escape oplossen door op zoek te gaan naar de verborgen letters op verschillende instagram accounts (alleen de zoektocht van deze letters was al een feestje om te doen!). Deze letters vormen een woord waarmee je de Drakenberg kunt betreden.

In de Drakenberg vind je maar liefst 7 hallen waarin je moeilijke opdrachten kunt voltooien. Noteer de antwoorden, want op het diepste punt van de Drakenberg ligt het Gouden Paleis. Daar hoor je welke letter van ieder antwoord je nodig hebt voor de geheime code om de Perzik van Onsterfelijkheid te vinden!

En meteen ook maar lid van De Tempeljagers club geworden natuurlijk 🙂

lekker lezen, jongensboeken zijn ook leuk, spannend jongensboek

Comfy lezen in een comfy outfit van SKURK

Conclusie van deze spannende kinderboeken serie

Boris is niet zo’n snelle lezer en we hebben de boeken nog niet helemaal gelezen. In de herfstvakantie gaan we alle boeken uitlezen, dus binnenkort meer hierover. Maar dat deze boeken in Boris zijn favoriete kinderboeken top 10 komen is een ding wat zeker is.

De Tempeljagers is een serie en de schrijver Michael Reefs is al aan deel 3 begonnen. Deze gaat over de Inca’s, een oud volk dat in Peru leefde.

Het leuke van deze boekenserie is dat ieder boek een afzonder avontuur heeft met een einde. Dus je kunt ieder boek afzonderlijk lezen en je hoeft niet perse met deel 1 te beginnen.

Heb jij de boeken van De Tempeljagers al wel gelezen? Laat ons weten wat jij ervan vond in een reactie hieronder.

De Tempeljagers - Michael Reefs, De Tempeljagers 2 - De Tempeljagers - Het mysterie van de Gouden Feniks, De Tempeljagers 1 - Het verdwenen eiland Kivamba

LEES OOK:

Tags: , , , , ,...

Comments are closed.

Back to Top ↑