Stoere Develab sneakers

29 oktober 2014

En dan mag je samen met je zoon deze stoere Develab shoes testen! Ik vind deze Develab kinderschoenen meteen super gaaf, maar dat kan ik wel vinden. Het belangrijkste is wat Kris, mijn zoon er van vindt. Ik leg de kwestie voor aan Kris. Hij ziet het wel zitten om een avontuur aan te gaan en wil deze coole jongenssneakers maar al te graag testen!

Develab kinderschoenen

Kris trekt de stoere blauwe schoenen van Develab aan en het eerste wat hij zegt: “MAMA ze zitten nu al lekker hier kan ik wel de hele dag mee rennen, fietsen en spelen en zo trekt hij de andere ook aan” (dan heeft hij er nog maar een aan!!). De maandag is begonnen en nu maar hopen dat ze echt zo lekker zitten als dat hij denkt dat ze zitten!!

Deze schoenen zitten echt lekker!

’s Middags haal ik de kinderen op van school en Kris komt meteen enthousiast naar me toe en zegt: “MAMA deze schoenen zitten echt vet lekker  en ze zijn nog cool ook. Wat hij ook heel handig vindt is dat er een rits aan de zijkant van de schoenen zit. Hierdoor hoeft hij zijn veters niet te strikken, want dat is iets wat hij niet leuk en handig vindt dus zo’n rits is dan wel heel handig. Zo gaan we de maandag verder door en Kris draagt ze ook bij de voetbal van zijn zusje en zelfs daar bevallen ze hem. Je kunt er ook mee voetballen 🙂

Ik denk dat we kunnen zeggen dat de vet coole kobaltblauwe schoenen van Develab met succes getest zijn. Hij wil ze niet meer uit en uiteindelijk neemt hij ze voor vannacht mee naar zijn kamer waar ze een mooi plekje krijgen zodat hij er naar kan kijken en ze morgen meteen weer aan kan trekken zodra hij wakker is.

Shoppen? Bekijk en shop hier de nieuwe collecties jongensschoenen >>> 

Develab kinderschoenen winter 2014-2015, develab shoes,stoere jongensschoenen, kinderschoenen winactie, boyslabel, review develab boyslabel

Develab kinderschoenen, stoere jongensschoenen, develab sneakers

 

Meer kinderschoenen blogs >>

Meer jongenskleding inspiratie >>

Kijk hier voor leuke jongensjassen >>

Outfit of the Day BOYS >>

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

shoesme sandalen

Stoere shoesme sandalen die perfect zitten!

Jongenskleding… Het aankleden van een zoon is net iets anders dan het aankleden van een dochter. Waarbij ik bij een...
Pokémon Battle Academy

REVIEW: Pokémon Battle Academy – superspannend

Zoals jullie al wel weten is Boris gek van Pokémon. Nu is er een nieuwe Pokémon Trading Card Game Battle...
nike air max motif, kids sneakers, jongens sneakers

Magic is in the Air by NIKE

Sneakers worden gedragen omdat ze zo lekker zitten. Maar ook hier zit verschil in. Bij onze jongens is onder de...