Muzikale familievoorstelling Dierenvrienden van Oerrr

28 september 2017

Fort bij Spijkerboor in Westbeemster staat op zondag 8 oktober in het teken van muziek. Speciaal voor kinderen is het stoere fort omgetoverd tot een prachtige plek waar muziek, natuur en spelen samenkomen. Lisa Wade (van het Klokhuis) neemt tijdens de muzikale familievoorstelling Dierenvrienden van Oerrr de kinderen mee op avontuur door het fort, op zoek naar de muziek. Muziek die op een speciale plek in het fort te vinden is!

DIERENVRIENDEN VAN OERRR

Die speciale plek is het middenschip van het fort. Dit is het decor van de voorstelling. Met het programma ‘Dierenvrienden’, laten Klaartje van Veldhoven (zang), Bert van de Brink (accordeon) en Willemijn Knödler (cello) de dieren in al hun facetten horen, door middel van verhalen, liedjes en gedichten van onder andere Annie M.G. Schmidt en Harry Bannink. Klaartje van Veldhoven schreef op bekende klassieke melodieën nieuwe Nederlandse teksten over dieren die we allemaal kennen, kan jij ze herkennen?

ER ZIT MUZIEK IN DE NATUUR

Na of voor de voorstelling gaan de kinderen zelf aan de slag! Ze maken een muziekinstrument van natuurlijke materialen, struinen door het speelbos, bouwen een hut, roosteren een marshmallow boven het kampvuur en steken de fortgracht over met een zelfgebouwd vlot. Zin in iets lekkers? In de veldkeuken kunnen ze proeven wat het land voortbrengt, eten in en van de natuur op een unieke erfgoedlocatie.

Iedereen is welkom op het fort tussen 9.30 en 18.00 uur. De muziekvoorstellingen vinden plaats op verschillende tijden.

Kijk hier voor meer informatie>>

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

pumptrack

Kids er op uit! The Portal Action house

Kids er op uit, wie vind dat nou niet leuk? In Sevenum bevind zich het Fun & Entertainment center. Dit...
gaia zoo

Kids er op uit! Gaia Zoo

Gaia Zoo – Kerkrade Met de kids er op uit, wie vind dat nou niet leuk? Een dagje naar de...
monster jam

VROOM VROOM….. Monster Jam Winactie!

Geniet van brullende motoren, races en ongelofelijke stunts. Monster Jam® komt terug in het Gelredome Arnhem. Ben jij klaar voor...