Dinoland

24 juni 2018

De dagen voor de vakantie zijn mooi, de zon schijnt volop en we hebben goede moed voor de komende vakantie. Helaas, de vakantie begint en de temperaturen dalen. Dat vraagt om een leuk uitje. De moeder van Sebas zijn vriendje vraagt of we mee gaan naar Dinoland in Zwolle. Super leuk, Timo wil ook graag mee en met zijn allen gaan we op pad. Voor vakantie begrippen vroeg uit bed (niet dat ik de mannen wakker moest maken…).

Kinderfeest thema: dino feest >>

Dinoland

Het is een eindje rijden, gelukkig hoef ik niet zelf te rijden want dan waren we nooit aangekomen (bedankt Sigrid voor de lift)! Eigenlijk waren ze vandaag niet open, alleen voor schoolreisjes maar we mochten toch naar binnen. En wat een ontzettend leuk park! Er is van alles te doen, van een eigen dino ontwerpen en uploaden tot een laser game hal (laten we daar nou net geoefend in zijn inmiddels, haha).

Het weer valt niet mee maar ook niet heel erg tegen, dus zowel binnen als buiten vermaken we ons opper best in Dinoland. De virtual reality beleving was enorm lachen. Aangezien ik de bril elke keer af moest zetten omdat ik anders een beetje misselijk werd, kon ik de boys alles aan zien wijzen… Alleen wezen ze natuurlijk in het luchtledige want zonder bril was er niks te zien.

dinoland

Jongens uitje

Door middel van een speurtocht en een paspoort konden we alles vinden en doen. Zo kwamen we bij de fossielen opgravingen, edelstenen zoeken en vonden we zelfs goud. En daarvan mocht zelfs wat mee naar huis, die schatten zullen ze nog lang bewaren. We konden creatief zijn en van klei onze eigen dino maken. Mijn creativiteit liet ik de vrije loop en zelfs de boys vonden mijn T-Rex best lijken.

Naast alle dino’s in Dinoland is er ook klimparcoursen en een klimwand. Helaas mocht je het parcours pas op als je groter was dan 1.30 wat Sebas net niet haalde. De klimwand bood uitkomst en was spannend zat. Goed gezekerd gingen de mannen de strijd aan, en kwamen elke keer een beetje hoger, maar stiekem vonden ze het abseilen nog leuker! Wij keken alleen maar trots toe… Daarna nog even een rondje op de dino skelter, en de pret was compleet.

Onze ervaring Dinoland

Van dit alles krijg je natuurlijk reuze trek en ook daar is aan gedacht in het park, en goed betaalbaar. Waar ze tijdens het wachten op het eten nog even de overdekte speelhal in doken. Kortom een zeer geslaagde dag, in Dinoland in Zwolle! De boys hebben enorm genoten en wij ook! Dus als je nog een leuk, spannend en avontuurlijk kinderuitje zoekt voor de vakantie…!

Lees ook: De leukste GRATIS kinderuitjes >>

Meer kinderuitjes >>

Lees ook: buitenspelen >>

dinoland

Sportief in Dinoland

dinoland

 

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

pumptrack

Kids er op uit! The Portal Action house

Kids er op uit, wie vind dat nou niet leuk? In Sevenum bevind zich het Fun & Entertainment center. Dit...
gaia zoo

Kids er op uit! Gaia Zoo

Gaia Zoo – Kerkrade Met de kids er op uit, wie vind dat nou niet leuk? Een dagje naar de...
monster jam

VROOM VROOM….. Monster Jam Winactie!

Geniet van brullende motoren, races en ongelofelijke stunts. Monster Jam® komt terug in het Gelredome Arnhem. Ben jij klaar voor...