boyslabel, girlslabel, babylabel, kidslabel, jonge gezinnen, ouders voor ouders, blog, mamablogger, kinderen, kinderkleding, ontwikkeling kind, gezin, familie, opvoeding, mamablogs, jonge gezinnen marketing, marketing doelgroep ouders, mama campagne, marketing campagne gericht op ouders, content marketing, blog marketinghippe kinderkleding, meisjesmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, schoolgaande kinderen, family, samengestelde gezinnen, moeders, kind, kind 4 jaar, kind 5 jaar, kind 6 jaar, kind 7 jaar, kind 8 jaar, kind 9 jaar, kind 10 jaar


Uittips

Published on oktober 10th, 2013 | by de redactie

0

Dinosaurs, Giants of Patagonia

Vanaf 8 oktober is de spannende film Dinosaurs, Giants of Patagonia te zien in het Omniversum Den Haag.

Dinosaurs, Giants of Patagonia

Reis mee terug in de tijd en ontmoet de giganten van de prehistorie. De Argentinosaurus en de Giganotosaurus, de grootste dinosaurussen die ooit op deze aarde rondliepen, komen tot leven op het scherm van het Omniversum.

Zonder een reeks catastrofale gebeurtenissen, waaronder een meteorietinslag miljoenen jaren geleden, was onze planeet waarschijnlijk nog altijd het domein van de dinosaurussen. Deze prehistorische dieren spreken nog altijd tot de verbeelding. Dinosaurs – Giants of Patagonia brengt niet alleen de prehistorische dieren weer tot leven, maar ook de overweldigende landschappen van miljoenen jaren geleden. Is het scherm van Omniversum groot genoeg?

Kijk hier voor de filmtijden of bekijk de trailer>>

dinosaurs-giants-of-patagonia-

Word Dinoloog

Het duurt nog even maar in de kerstvakantie kun je het bezoek aan de film ‘Dinosaurs, Giants of Patagonia’ bij het Omniversum combineren met een bezoek aan het Museon. In het Museon ga je vervolgens als dinoloog aan de slag. Houd de site van het Museon in de gaten voor nadere informatie.

Omniversum 

Heb je deze film al gezien? In het Omniversum draaien nog een aantal andere prachtige films. Stap aan boord van de Mountain Express en maak een schitterende treinreis, duik in de oceaan, of ga op reis met de dolfijnen. Kijk hier voor een overzicht>>

 

dinosaurs_giants_of_patagonia3

 

 ...

Comments are closed.

Back to Top ↑