boyslabel, girlslabel, babylabel, kidslabel, jonge gezinnen, ouders voor ouders, blog, mamablogger, kinderen, kinderkleding, ontwikkeling kind, gezin, familie, opvoeding, mamablogs, jonge gezinnen marketing, marketing doelgroep ouders, mama campagne, marketing campagne gericht op ouders, content marketing, blog marketinghippe kinderkleding, meisjesmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, schoolgaande kinderen, family, samengestelde gezinnen, moeders, kind, kind 4 jaar, kind 5 jaar, kind 6 jaar, kind 7 jaar, kind 8 jaar, kind 9 jaar, kind 10 jaar


Review speelgoed

Published on september 8th, 2017 | by Colinda

0

Dodgeball; zenuwslopend actiespel

Ben je behendig, snel en kun je twee dingen tegelijk? Ga dan de uitdaging aan en speel samen met je vrienden het nieuwe gezelschapsspel Dodgeball. Dit zenuwslopende actiespel van Identity Games is echt reuze spannend en zorgt voor heel veel plezier!

“Dat spel lijkt me leuk” is de eerste reactie van Boris. De grappige pingpongballetje spreken hem direct aan. Ze hebben zo alle onderdelen die in de doos zitten in elkaar gezet en snappen in no-time hoe het spel gespeeld moet worden. Ze zijn klaar om het op te nemen tegen de grappige dodgeball speler in het midden van het bordspel.

Het spel

Probeer de rondvliegende bal van de draaiende dodgeball speler te ontwijken, die jouw hoofd van het bordspel wil gooien, door de hendel naar beneden gedrukt te houden. Ondertussen mag je zo snel mogelijk zes rode verzamelen op je stokje. Maar kijk uit, de bal kan alle kanten op gaan. Word je geraakt, dan moet je helemaal opnieuw beginnen…. dus hou je hoofd koel. Opperste concentratie, snelheid en alertheid zijn hier de razend belangrijk om als winnaar te eindigen. Zolang je de bal kan ontwijken en tegelijkertijd de ballen op de beker schuift zit je goed. Zo niet? Dan moet je helemaal opnieuw beginnen.

Het lijkt allemaal heel eenvoudig maar dat is het zeker niet! Gelukkig heeft het spel twee standen, de ene stand is een klein beetje snel en een stand is razendsnel. Eerlijk gezegd, té snel. De jongens vinden het super leuk en het is echt lachen, gieren, brullen, want de ballen vliegen in het rond. Maar helaas gaat dat na een tijdje tegenstaan. Het gaat te snel en is niet bij te houden voor Boris en zijn vriendje (en eerlijk gezegd vind ik het ook snel gaan 😉 )

Durf jij de uitdaging aan te gaan en ben jij razendsnel, competitief ingesteld en kun jij meerdere dingen tegelijk. Dan ben jij klaar voor een potje Dodgeball!

  • Leeftijd: Geschikt vanaf 8 jaar
  • Aantal spelers: 2-4 spelers
  • Speelduur: +/- 15 minuten

dodgeball, gezelschapsspel, spelletjes

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren...

Comments are closed.

Back to Top ↑