Bricksart in het Doe Museum

26 januari 2017

Bij Bricksart in het Doe Museum kun je de mooiste kunstwerken van Bricks en LEGO bekijken en je kunt natuurlijk zelf bouwen met Bricks. Zoveel gesorteerde blokjes heb je nog nooit bij elkaar gezien! Ook hebben ze in het Doe Museum heel veel origineel tweedehands LEGO, dus kom ook zeker speuren naar bijzondere blokjes. Wat je ook wilt bouwen je zult nooit gebrek aan noppensteentjes hebben. In het museum hebben ze een paar duizend kilo, genoeg voor iedereen! En de Bricks sluiten naadloos aan op origineel LEGO.

Tentoonstelling 

Bricksart heeft in het Doe Museum een permanente Lego tentoonstelling, die vaak wordt vernieuwd met prachtig werk van meesterbouwers uit heel Nederland. Bekijk de prachtige mammoet, griezelige insecten of de bijzondere 3d legoschilderijen.

Spelen

De speeltafels liggen vol met Bricks. Mis je een bepaald steentje dan kun je die vinden op soort en kleur in de grote kisten. Ben je uitgebouwd dan kun je het bouwwerk voor 3 cent per gram mee naar huis nemen of je kunt het een mooi plekje geven in het kindermuseum dat volstaat met prachtige bouwwerken van bezoekers.

Kinderfeestje

Wil jij een feestje dat je nooit meer zal vergeten? Kom dan met je vriendjes en vriendinnetjes naar het Doe Museum.
Ontdek met de speurtocht de exposities, ga reuze bellenblazen, rijden op de Pony Cycles en traptrekkers, schilderen, graffiti spuiten of maak de mooiste bouwwerken bij B
ricksart. De kinderen kunnen een bouwwerk van Bricks maken en op de weegschaal meteen zien wat het kost om het bouwwerk mee naar huis te nemen. Wel handig om van tevoren even een maximum bedrag of te spreken 😉

Kijk hier voor meer informatie over Brickart in het Doe Museum>>

 

 

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

oud valkenveen kidsuitje

Kids er op uit! – Speelpark Oud Valkeveen

Speelpark Oud Valkeveen – Naarden Met de kids er op uit! Wie vind dat nou niet leuk? De zomervakantie is lekker...
pumptrack

Kids er op uit! The Portal Action house

Kids er op uit, wie vind dat nou niet leuk? In Sevenum bevind zich het Fun & Entertainment center. Dit...
gaia zoo

Kids er op uit! Gaia Zoo

Gaia Zoo – Kerkrade Met de kids er op uit, wie vind dat nou niet leuk? Een dagje naar de...