Een dagje winkelen met de kids? Zo vul je de dag in

18 juli 2023

Winkelen met kinderen kan een hele opgave zijn, maar met een goede planning en enkele activiteiten tover je een dagje winkelen om in een fantastisch dagje uit voor het hele gezin. Er zijn tal van manieren om de kinderen te vermaken terwijl je geniet van een dagje winkelen. Hier zijn enkele tips om je op weg te helpen!

Een rustige start

Om ervoor te zorgen dat je kids voldoende energie hebben voor een dag vol plezier en ontdekkingen, is een stevig ontbijt essentieel. Maak er een feestelijk ontbijt van met pannenkoeken, yoghurt en vers fruit. Laat de kinderen meehelpen met het klaarmaken van het ontbijt en betrek ze bij het plannen van de dag. Zo voelen ze zich betrokken en zullen ze enthousiast zijn om mee te gaan winkelen.

Bezoek een outlet

Een van de beste manieren om te winkelen met kinderen is door een bezoek te brengen aan een outletcentrum. In een outlet in Brussel of Genval vind je een breed scala aan merken met kortingen, waardoor het de perfecte plek is om koopjes te scoren voor het hele gezin. Terwijl jij op zoek gaat naar geweldige deals, kunnen de kinderen genieten van de speelruimtes en entertainment opties die beschikbaar zijn in het centrum.

Spelletjes spelen onderweg en in de winkel

Tijdens de autorit naar de outlet in Genval kun je verschillende spelletjes spelen om de kinderen bezig te houden. Denk aan ‘Ik zie, ik zie wat jij niet ziet’ of het klassieke ‘Auto Bingo’. Zo vermijd je die vervelende vragen ‘Zijn we er bijna?’ of ‘Hoe lang is het nog rijden?’, die om de zoveel tijd gesteld worden.  

Pauze met plezier

Na een paar uur winkelen, is het tijd voor een welverdiende pauze. Zoek een gezellig café of restaurant in de buurt van de winkels, waar je kunt genieten van een lekkere lunch. Als er een park in de buurt is, kun je ook een picknick meenemen en samen met de kinderen genieten van wat buitenplezier.

Terug naar huis

Na een dag vol winkelen en plezier is het tijd om terug naar huis te gaan. Geef de kinderen de kans om hun aankopen te laten zien en de dag te bespreken. Misschien kunnen ze hun eigen winkelervaring delen en vertellen wat ze het leukst vonden. Het is ook een goed moment om de volgende keer alvast te plannen en te bespreken welke andere winkelbestemmingen ze willen bezoeken.

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

image-1-2

VROOMMMM wij gaan naar de Monster Jam!

In Mei is het weer zo ver… De Monster Jam is terug en het word nog gaver dan de vorige...
etl-san-antonio

Win 4 kaartjes voor de MONSTER JAM 2024!

Ja je leest het goed, wij geven nog eens 4 kaartjes weg! Kun je gezellig met je vader, moeder, opa,...
image-2

De enige echte Marvel Monster Jam Trucks maken hun opwachting tijdens Monster Jam® 2024!

Monster Jam® keert, na twee eerdere uitverkochte events, ook in 2024 terug naar Nederland. ’s Werelds grootste, onverwachte en onvergetelijke...