Een paar stoere sandalen + gratis zonnebril!!

18 mei 2023

Nu het eindelijk wat mooier weer aan het worden is kunnen hier thuis de sandalen weer uit de kast. De sandaaltjes die Morris vorig jaar zomer droeg bleken nogal krap te zitten dus een nieuw paar sandalen van SHOESME, een van onze favoriete merken, komt zeer goed uit!

Profiteer nu van de ‘sandalen actie’ en krijg een gratis zonnebril bij aanschaf van een paar sandalen.
Deze actie loopt van 17 t/m 21 mei… Buy now or cry later!

Sportieve sandaal

Shoesme heeft ook deze zomer weer een ruime collectie. Gedurende mijn zoektocht naar sandalen passend bij Morris ben ik veel verschillende modellen en kleuren tegengekomen, oftewel voor ieder wat wils. Mijn voorkeur ging uit naar een sandaal met klittenband zodat ik de sandaal goed aan kan passen aan Morris zijn voet. Daarnaast vind ik het belangrijk dat hij de sandaal zelf aan en uit kan doen, hij gaat immers bijna naar de basisschool.
Na een persoonlijke top drie gemaakt te hebben heeft Morris zelf deze sportieve, klassieke sandaal uitgekozen in een mooie kleur groen. Geen verrassing want zijn lievelingskleur is groen.

Bekijk hier de collectie sandalen voor jongens

Eerste indruk

Nadat wij onze keuze gemaakt hadden werden de sandaaltjes snel geleverd. De sandalen zijn netjes ingepakt en Morris stond te trappelen om de doos uit te pakken. Super attent dat er naast de sandalen nog een zonnebril bij het pakket zat! Die moest uiteraard meteen op.
Ook van de sandalen zelf werd ik direct enthousiast. Zodra je de sandalen vastpakt valt de hoogwaardige kwaliteit, kenmerkend voor Shoesme, ervan op. De sandaal is volledig uitgevoerd in leer, de zool is gemaakt van 100% rubber en het voetbed van kurk. In een blik valt te zien dat deze sandaaltjes voor veel draagcomfort zorgen.
Verder is de kleur groen erg mooi en goed te combineren met de zomerkleding die ik voor Morris in de kast heb hangen.
Naast dat de kwaliteit dus goed is zien de schoenen er ook mooi uit.

Mijn ervaring

Ik ben erg blij dat wij deze sandaaltjes uitproberen. Ze zien er niet alleen stoer uit maar zitten zoals Morris zelf zegt erg goed. Daarnaast vind ik het praktische gedeelte van zelf aan en uit kunnen doen ook fijn.
Ik vind de sandalen wel wat breder vallen dan de schoenen die ik van Shoesme gewend ben. Dit is verder vanwege de gesp en het klittenband geen probleem. 

Morris heeft wel eens goedkopere sandalen (denk aan €15) gehad maar ik merk echt overduidelijk verschil in de manier waarop hij op die sandalen loopt en de manier waarop hij op de sandalen van Shoesme loopt. De sandalen van Shoesme zijn €49,95 en zijn dit bedrag absoluut waard.

Morris – 3 jaar – maat 27

Design:                                 9
Prijs kwaliteitverhouding:     9
Comfort:                              9
Pasvorm:                              8
Gebruiksgemak:                   9

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

braqeez jongens schoenen sneakers

Stoer en ideaal voor het najaar: de sneakers van Braqeez

We hadden het geluk dat we de sneakers uit de nieuwe herfst/winter collectie van Braqeez mochten reviewen. Na even speuren...
shoesme cognac 7

De Musthave Shoesme schoenen voor stoere jongens!

De temperaturen zullen het niet zeggen, toch is het echt Herfst! En bij het aanbreken van dit nieuwe seizoen, horen...
jongens sandalen bunnie

Sandalen weertje

Het is weer de tijd van het jaar de sandalen mogen weer uit de kast. En Damon draagt ze heel...