boyslabel, girlslabel, babylabel, kidslabel, jonge gezinnen, ouders voor ouders, blog, mamablogger, kinderen, kinderkleding, ontwikkeling kind, gezin, familie, opvoeding, mamablogs, jonge gezinnen marketing, marketing doelgroep ouders, mama campagne, marketing campagne gericht op ouders, content marketing, blog marketinghippe kinderkleding, meisjesmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, schoolgaande kinderen, family, samengestelde gezinnen, moeders, kind, kind 4 jaar, kind 5 jaar, kind 6 jaar, kind 7 jaar, kind 8 jaar, kind 9 jaar, kind 10 jaar


Review speelgoed stijging bpm, elektrische kinderauto, speelgoed mercedes, elektrische auto, speelgoed, cadeau jongen 2 jaar

Published on maart 8th, 2017 | by Birgit

0

Elektrische kinderauto Mercedes S63

De verjaardag van je kind is opnieuw een bijzondere mijlpaal. In mijn geval wordt onze kleine man officieel een peuter. En ja, het klopt wat ze zeggen. Wat gaat de tijd snel. Een jaar geleden begon je met je eerste woordjes en nu kunnen we samen al hele gezellige gesprekken voeren. De grote wens voor je tweede verjaardag is een elektrische kinderauto.

Cadeau tips jongen 2 jaar >>

Lees ook: bijzonder leuk jongensspeelgoed >>

Het perfecte verjaardagscadeau zoeken kan een moeilijke zoektocht zijn voor elk ouder. Want wat ga je hem of haar nou geven? Een kind van 2 jaar heeft nog geen besef van waarde. De mooie verpakking en het uitpakken zelf geeft minstens zoveel pret op deze leeftijd. Maar toch wil je als vaak ouder iets bijzonders geven. Een elektrische kinderauto bijvoorbeeld! Lekker buiten rijden met papa en mama. En ja, welke vader vindt dat niet fantastisch, stiekem willen ze natuurlijk ook in die coole Mercedes S63 rijden.

Op zoek naar een elektrische kinderauto

Dan komt deel twee van de zoektocht, waar haal je een elektrische kinderauto? Na wat speurwerk en goede recensies gelezen te hebben belande ik op www.elektrische-kinderauto.nl. Deze kinderauto’s zijn geschikt voor kinderen vanaf 1 jaar.En zijn voorzien van een gordel en afstandbediening zodat je als ouder de auto kan besturen. Deze twee dingen zorgen ervoor dat uw kind veilig en vertrouwd kan genieten van zijn of haar kinderauto. Zodra de kinderen groot genoeg zijn kunnen zij zelf een avontuurlijke rijbeleving ervaren, maar om eventuele aanrijdingen te voorkomen kunnen ouders ten allen tijden de auto bijsturen met de bijgeleverde afstandsbediening. Erg fijn dus!

Als je zelf even op de site kijkt zie je dat er een enorme aanbod aan elektrische kinderauto’s is. Dus welk model gaat het worden… Met goed advies van de eigenaar, zijn we voor de mat zwarte Mercedes S63 gegaan.

elektrische kinderauto, speelgoed auto, trapauto, mercedes elektrische kinderauto

Elektrische mercedes voor kind

De Mercedes S63 kinderauto is uitgerust met een 2.4G afstandbediening! Met deze afstands bediening kan je de snelheid instellen via de afstandsbediening en een slow start, zodat deze langzaam op gang komt (de kinderen voelen dan geen ‘schok’ beweging tijdens het weg rijden) Je kunt de Mercedes kinderauto op afstand voor en achteruit, links en rechtsom sturen. Wanneer je kindje groot genoeg is, kan hij/zij zelf gas geven en sturen.

Toen Silas de auto voor het eerst zag was zijn reactie “wow grote auto voor Silas? Ja lieve schat ga er maar in zitten. Nou dat hoefde ik hem niet twee keer te zeggen hoor, of hij zat er al met een grote glimlach in. Rijden! Rijden! Je ziet hem genieten in zijn super coole auto en wilt nu voortaan alleen maar op pad in zijn Mercedes.

Wat ik persoonlijk erg fijn vind aan deze wagen is dat je hem zelf kan besturen d.m.v. een digitale afstandsbediening. Als hij dadelijk ouder is en hem zelf wilt gaan besturen kan je de afstands bediening bij je hebben en in geval van nood op de nood knop drukken. hierdoor stopt de auto vanzelf. (Veiligheid boven alles!)

Elektrische auto kind

Wat ook erg gaaf is is dat er standaard 6 voorgeprogrammeerde muziekjes te beluisteren zijn als je op de knop drukt en de auto ook echt kan toeteren.Wil je liever andere muziek horen dan is het mogelijk om een MP3 speler, USB stick of SD Card aan te sluiten. Wowie! Door de twee motoren op elk achterwiel is het mogelijk om op een onverharde ondergrond zoals bijvoorbeeld gras te rijden. En dat hebben we goed getest! Crossen zonder enige problemen.

Deze Mercedes S63 auto is beschikbaar in de kleuren zwart,mat zwart en voor de meisjes is er ook een erg leuke zuurstok roze versie.

Kun je geen keus maken en wil je de auto’s van dichtbij bewonderen? Dan ben je van harte welkom in de showroom van Elektrische Kinderauto. Heb je een vraag dan kan je ze bellen of via facebook een bericht sturen. Wat ik erg fijn vond is dat ze via facebook vrijwel meteen antwoord gaven op al mijn vragen.

Super service noem ik dat!

Showroom:
Stemerdingweg 27, 3769 CE in Soesterberg
Telefoon nummer: 0346 – 243 671
E-mail: info@elektrische-kinderauto.nl
site: http://www.elektrische-kinderauto.nl

elektrische kinderauto, speelgoed auto, trapauto, mercedes elektrische kinderauto

elektrische kinderauto, speelgoed auto, trapauto, mercedes elektrische kinderauto

elektrische kinderauto, speelgoed auto, trapauto, mercedes elektrische kinderauto

Ook leuk als jongens cadeau: buitenspeelgoed >>

Tags: , , , , , ,...

Comments are closed.

Back to Top ↑