hippe babykleding, zwangerschap, zwanger, kinderkleding, blogs, mamablogs, babylabelhippe meisjeskleding, meisjesmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, girlslabel


Review speelgoed escape room spel. escape room the game, identity games, familiespel

Published on december 18th, 2018 | by Colinda

0

Escape room spel – super spannend familiespel

Escape room, ken jij het? De jongens hier hebben al diverse Escape room kinderfeestjes gehad. Het is super populair op dit moment, en super spannend om te doen. Maar hoe leuk is het om een Escape room spel samen met het hele gezin te kunnen doen. Wij gaan het testen.

Tip: laat je kinderen veel puzzelen >>

Escape room spel

Identity Games komt met de eerste familie-editie van Escape Room The Game. De nieuwe mysteries spelen zich af in de magische wereld van Jumanji. escape room spel, escape room familie spel, escape room jumanjiHet wereldberoemde Escape room spel was tot nu toe alleen beschikbaar voor spelers vanaf 16 jaar, maar nu kunnen hele families aan de uitdaging beginnen. En die uitdaging wilden wij wel aangaan. Dat moet ons als familie toch lukken?

Nou ik moet eerlijk zeggen dat we allemaal dit spel graag willen spelen, maar even een middag samen plannen bleek al een probleem hier. De pubers zijn op dit moment te druk met studieweken en huiswerkopdrachten en kunnen nu geen tijd vrijmaken. Er zitten 2 games (+ plus een introductiespel) in de doos en deze kun je maar eenmaal spelen. Maar uiteraard bewaren we een spel en gaan we deze testen in de kerstvakantie. We beginnen eerst met het eerste spel; de zoektocht naar Jesse. Jesse is in een computerspel gezogen en is ergens in de vreemde jungle te vinden. Wij gaan hem zoeken.

Escape room Jumanji

Gelukkig zijn Boris (9 jaar) en zijn vriendinnetje Eline (10 jaar) altijd wel in voor een spelletje en helemaal voor dit spannende Escape room Jumanji avontuur.

Eerst beginnen we met ons goed voor te bereiden en alle instructiemateriaal goed te lezen. Dat moet je ook echt doen want hier staan aanwijzingen op hoe je dingen moet doen.

Super spannend spel

Verbazingwekkend hoe leuk en intensief iedereen meedeed. Het geeft je echt een gevoel van samen iets oplossen. Het was super spannend om binnen 60 minuten te ontsnappen en alle raadsels samen opgelost te hebben. De Chrono Decoder telt af, zorgt voor de juiste sfeer en geeft een signaal af wanneer je de volgende hint mag gebruiken (en geloof me, deze zijn wel nodig 😉 ).

Boris en Eline vonden de geluiden wel spannend en durfden niet op de knop te drukken; “wat als ze meegezogen worden in de Chrono Decoder?” (ze kijken iets te veel films en hebben en grote fantasie 😉 Maar de spanning was voelbaar tijdens het hele spel. Onvoorstelbaar hoe snel een uur voorbijgaat in het heetst van de strijd…

Echt een familiespel!

Boris en Eline vonden sommige vragen best lastig maar daar konden wij hun bij helpen en andere puzzels konden zij met gemak maken. Super leuk. Wij zijn heel enthousiast en dit smaakt naar meer. Wij gaan in de komende kerstvakantie het volgende Escape room spel spelen met de familie. Een absolute aanrader!!

Shop bij: Bol.com

escape room spel, escape room familie spel, escape room jumanji

Jumanji Escape room spel

Escape room Jumanji

 

Plezier voor twee: deze gezelschapsspellen zijn dubbel zo leuk! >>

Spider-Man: Into the Spider-Verse + Winactie >>

Vind je dit ook leuk ♥ Deel het dan:
Facebook0
GOOGLE1k
https://www.boyslabel.com/escape-room-spel/
Instagram2k
Pinterest570
Twitter3k
Comments are closed.

Back to Top ↑
 • Jongenskleding, kinderkleding, get the look, shop the look, kinderkleding inspiratie, kindermodeblog

 • korting, kortingscodes kleertjes.com, kortingscodes, kortingscodes kinderkleding, korting kleding, kortingscode speelgoed

 • outfit of the day, jongenskleding, kinderkleding

 • Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

 • Aanraders!

  Scotch Soda jongenskleding, scotch shrunk, kinderkleding boyslabel adverteren
  jut en juul kinderkamer accessoires shoesme jongensschoenen
  de gele flamingo, jongens accessoires, jongenskleding jongenskamer, kinderkamer accessoires, kinderkamerstyling, kindermeubels, kinderbeddengoed, kinderbehang, kinderverlichting
  Kleertjes.com jongenskleding, stoere jongenskleding jongens kleding, hippe kinderkleding
 • Ad Square muurstickers kinderkamer
  kleertjesfabriek, hippe jongenskleding skurk, jongenskledingmerk, stoere jongenskleding, jongens webshop
  jongenssokken, kindersokken, jongens accessoires, jongenskleding jongenstassen
 • Jongensmama blogs, bloggers, mamablog

Vind je dit ook leuk ♥ Deel het dan

 • Facebook16k
 • GOOGLE1k
  https://www.boyslabel.com/escape-room-spel
 • Instagram2k
 • Pinterest570
 • Twitter3k