boyslabel, girlslabel, babylabel, kidslabel, jonge gezinnen, ouders voor ouders, blog, mamablogger, kinderen, kinderkleding, ontwikkeling kind, gezin, familie, opvoeding, mamablogs, jonge gezinnen marketing, marketing doelgroep ouders, mama campagne, marketing campagne gericht op ouders, content marketing, blog marketinghippe kinderkleding, meisjesmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, schoolgaande kinderen, family, samengestelde gezinnen, moeders, kind, kind 4 jaar, kind 5 jaar, kind 6 jaar, kind 7 jaar, kind 8 jaar, kind 9 jaar, kind 10 jaar


Uittips

Published on januari 7th, 2016 | by de redactie

0

Expeditie Speurneus 2.0

In de familie tentoonstelling ” Expeditie Speurneus 2.0 ” in het Mariniersmuseum wordt je meegenomen op op wereldreis. Als een echte combat tracker worden er geheimen onthuld en opdrachten uitgevoerd.

Combat trackers

Combat trackers zijn dé spoorzoekers van het Korps Mariniers die hele kleine veranderingen in een omgeving kunnen herkennen. Zij zien dingen die lang niet iedereen ziet. In Nederland maakt de politie graag gebruik van dit specialisme. Als er iemand wordt vermist, helpen de combat trackers van het Korps Mariniers met het doorzoeken van bijvoorbeeld bos- of duingebied. In het buitenland werken deze mariniers meestal in oorlogsgebieden. Daar onderzoeken ze of een gebied veilig is.

Sporen vinden en begrijpen

Sporen vinden, begrijpen en kunnen volgen is niet alleen handig voor een marinier. In deze tentoonstelling wordt er spelenderwijs geleerd hoe sporen herkend kunnen worden en wat ze betekenen. Net als de mariniers gaan de bezoekers op een avontuurlijke wereldreis door bos en jungle, om via de ijzige vlakten van Noorwegen uit te komen in een mysterieus sporenlab. Wie kan de geheimen ontrafelen en de spannende opdrachten tot een goed einde te brengen? Wie gebruikt al zijn zintuigen om op het juiste spoor te blijven?

Kleine en grote speurneuzen

In het Mariniersmuseum kunnen zelfs de kleinste speurders leren spoorzoeken. Een speciale speurtocht neemt ze mee door het hele museum. Met een vergrootglas gaan zij een code ontcijferen. Als de speurders na afloop de code kunnen ontcijferen wacht hen een leuke verrassing.

Oudere speurders kunnen spoorzoeken in de familietentoonstelling “Expeditie Speurneus 2.0”. Hier krijgen zij een training tot militair spoorzoeker van het Korps Mariniers!

Binnenkort kun je ook een kinderfeestje vieren in het Mariniersmuseum.

Kijk hier voor meer informatie>>>

speurneus2

 

Tags: , , , , , , ,...

Comments are closed.

Back to Top ↑