boyslabel, girlslabel, babylabel, kidslabel, jonge gezinnen, ouders voor ouders, blog, mamablogger, kinderen, kinderkleding, ontwikkeling kind, gezin, familie, opvoeding, mamablogs, jonge gezinnen marketing, marketing doelgroep ouders, mama campagne, marketing campagne gericht op ouders, content marketing, blog marketinghippe kinderkleding, meisjesmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, schoolgaande kinderen, family, samengestelde gezinnen, moeders, kind, kind 4 jaar, kind 5 jaar, kind 6 jaar, kind 7 jaar, kind 8 jaar, kind 9 jaar, kind 10 jaar


Uittips

Published on maart 17th, 2016 | by de redactie

0

EYE Explore More

EYE Explore More is een nieuwe speurtocht voor kinderen vanaf 7 jaar dwars door het gebouw van EYE Filmmuseum. De tocht zit boordevol optische illusies, opdrachtjes en puzzels. Met een eigen boekje en potlood gaan de kids op ontdekkingsreis in EYE. Verspreid door EYE vind je verschillende zwarte apparaten. Het zijn voorlopers van film. Het leukste is dat je eraan mag komen en er mee kan spelen.

Kijkers

Film heeft niet één uitvinder. Talloze wetenschappers, pioniers en ondernemers timmerden los van elkaar aan de weg die leidde naar de camera en de projector: nog steeds de twee fundamentele filmmachines. Op de trappen en in de gangen van EYE vind je vele Kijkers: zwarte apparaten waarmee je zelf ontdekt welke technieken de basis van film vormen. De apparaten hebben exotische namen als de phenakistiscoop, de praxinoscoop en de thaumatroop. Ze tonen magische beelden van een galopperend paard, een meisje dat touwtje springt en de gelaarsde kat.

Explore More

Je beide ogen zien van alles maar je hersens houden je vaak voor de gek. Hoe? Dit onderzoek je met EYE Explore More. Je speelt met de Kijkers en ontdekt de werking van beweging in film en optische illusies. En natuurlijk gebruik je ook je eigen fantasie!

Kinderen kunnen ieder hun eigen EYE Explore More-boekje pakken en zelf op onderzoek uitgaan in het gebouw. Bij zeven- en achtjarigen is hulp van ouders welkom, maar kinderen vanaf negen jaar kunnen op eigen houtje op pad.

Kijk hier voor meer info>>>

eye 2...

Comments are closed.

Back to Top ↑