Filmtip! – Verschrikkelijke Ikke 4

26 februari 2024

Naar de bioscoop gaan blijft voor vele van jullie één van de favoriete uitjes om met de hele familie te doen, echt een feestje. Gezellig wat drinken erbij en natuurlijk mag de popcorn hier ook niet bij ontbreken. Er komen weer leuke films in de Nederlandse bioscopen waaronder Verschrikkelijke Ikke 4. Wij kunnen niet wachten! 

De nieuwste bioscoopfilms vind je hier..

Verschrikkelijke Ikke 4

Gru en zijn familie keren terug in Verschrikkelijke Ikke 4 met stemrollen voor Jon van Eerd, Kim van Kooten en Pip Pellens opnieuw te horen als Gru, Lucy en Margot.

Wat gebeurde er eerder?

Kun jij ook niet wachten op deze te leuke familiefilm en krijg jij ook geen genoeg van die doldwaze minions? Op Netflix kun je nu de delen 1, 2 en 3 zien zodat je helemaal op de hoogte bent voor deel 4. Deze films zijn echt lachen, gieren, brullen gegarandeerd!

Bekijk hier meer leuke films voor jongens

Trailer…

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

34688_173422_st_sd-high

Filmtip! – Kung Fu Panda 4 + winactie

Dit voorjaar keert comedy-icoon Jack Black na bijna tien jaar terug in zijn rol als Po, de onwaarschijnlijk kungfumeester, in...
image-2

Cartoon Network highlights februari + Winactie!

Ook in Februari heeft cartoon Network weer leuke nieuwe afleveringen van de welkbekende series. Kijken jou kids ook graag naar...
NLD/Kaatsheuvel/20230531 - Set De Legende van Familie Vos

SC 74 RAVELEIJN - INGANG ARENA - TEUN, JAMIE, ADA en bange RONNY lopen de arena in. Ze ontmoeten de raaf, en VUURMAN te paard.

Filmtip! De legende van Familie Vos

Familie Vos is terug met een groots en spannend avontuur! Vanaf 7 februari is de familiefilm ‘De Legende van Familie...